Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ROBIN UTRECHT

Schaars gekleed raadslid in beeld tijdens raadsvergadering: gemeente haalt fragment offline

updateEen raadslid dat schaars gekleed op het scherm verscheen tijdens een digitale raadsvergadering, heeft tot tumult geleid in Veenendaal. Beelden waarin hij met weinig kleren aan in beeld kwam, zijn offline gehaald van de website van de gemeente.

8 reacties

 • Chris Eskes

  1 jaar geleden
  De nieuwe preutsheid neemt hand over hand toe, nog even en vrouwen gaan weer naar het strand in een NCRV badpak of lopen in een EO jurk bedekt van top tot teen. En het ergste; feministen zwijgen als het graf en laten het gebeuren en kijken de andere kant op.
 • Mona de Jong

  1 jaar geleden
  Ik vind het alleen merkwaardig dat bij een artikel over een schaarsgeklede man een foto van een vrouw wordt geplaatst en verder kan iedereen een foutje maken.
 • Jurgens

  1 jaar geleden
  Ik zou ontkennen dat ik het was en zeggen dat ik toen in Niger was!
 • Rijn van Dijk

  1 jaar geleden
  Gemeenteraadsleden in Veenendaal mogen wat mij betreft best wat vaker met de billen bloot. Met name als het gaat over de vertrouwelijke vergaderingen over het, voor één euro overnemen van de aandelen een verliesgevend energiebedrijf. Naar het schijnt staat Veenendaal borg voor de aflossing van een schuld van zo'n 12 miljoen. Over de misgelopen precariobelasting van Stedin, die met de mantel der liefde is bedekt en de Freule-affaire zal ik het maar niet hebben.
 • Mark Noordam

  1 jaar geleden
  Nou nou, wat een probleem. Moeten ze eens aan iedereen vragen om op te staan en volledig in beeld te komen, ik denk dat je veel pijama-, sport- en/of onderbroek ziet
 1. Europol opent jacht op meest gevaarlijke criminelen van Europa, óók op deze Nederlanders
  eu most wanted

  Europol opent jacht op meest gevaarlij­ke criminelen van Europa, óók op deze Nederlan­ders

  Twee Nederlanders behoren tot de gevaarlijkste en meest gezochte criminelen van Europa. Dat blijkt uit een nieuwe opsporingslijst die onderzoeksorganisatie Europol vandaag heeft gelanceerd. Het gaat om ‘Bolle Jos’ Leijdekkers (31) en Edwin Wright (63). Een door Nederlandse justitie gezochte Portugees is ook op de lijst gezet: de 63-jarige Paolo dos Santos, leider van een criminele bende.