Lange wachtrijen op Schiphol.
Volledig scherm
Lange wachtrijen op Schiphol. © ANP / ANP

Schiphol gaat vertraagde reizigers compenseren voor gemiste vluchten

Reizigers die vanaf 23 april hun vlucht hebben gemist door lange rijen op Schiphol, krijgen daarvoor een compensatie. Het gaat om kosten die niet al door de luchtvaartmaatschappij of reisverzekering vergoed worden. De regeling geldt ook voor gedupeerden van Eindhoven Airport, maar dan voor reizigers vanaf 23 mei. 

12 reacties

 • Paul Jong

  2 maanden geleden
  Dit gaat miljoenen kosten, en daarom gaat Schiphol c.q. onbenul Benschop door met zijn bijna 40% kostenverhoging, die de luchtvaartmaatschappijen weer doorberekenen in de tickets!!! Als het nu was bedoeld om laagstbetaalde medewerkers beter te betalen..... Want hoeveel mensen hadden voor die miljoenen niet aan kunnen nemen. Nu gaan er ook belachelijk veel kosten naar duurbetaalde behandelaars.
 • Julia van Damme

  2 maanden geleden
  In dit verband mag de onvolprezen Jeanine van MAX Vakantieman ook wel even genoemd worden! Topmens!
 • M Waarhold

  2 maanden geleden
  Schandalig! Met de overheidssteun betalen we het zelf. En de bonussen vliegen nog steeds over de balie's ....
 • MC Laponder

  2 maanden geleden
  Waar zit het wel bekende addertje
 • Angela Den Oude

  2 maanden geleden
  Uit welk potje? Ga me niet vertellen dat de belastingbetaler, u en ik, daar voor op draaien.
 1. Reacties op onderzoek Arib:’Ze was een fantastische Kamervoorzitter, laat degenen die zich zo gekwetst voelen een andere baan zoeken’
  47

  Reacties op onderzoek Arib:’Ze was een fantasti­sche Kamervoor­zit­ter, laat degenen die zich zo gekwetst voelen een andere baan zoeken’

  ‘Wat een misselijke actie van Vera Bergkamp om op basis van anonieme berichten een onderzoek in te stellen, waardoor iemands goede naam in diskrediet wordt gebracht’ en ‘Ja hoor, je kon erop wachten dat een stel leeghoofden onze koning weer zo nodig moest uitjouwen’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van zaterdag 1 oktober verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.