Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Archief

Schreeuwende man (37) die zomaar 'liefste oma ooit' ziekenhuis insloeg wist niet wat hem bezielde: 'Hij heeft spijt’

De 37-jarige man uit Oosterhout die vorige week zondag een oudere vrouw op straat zwaar mishandelde, heeft geen idee wat hem op dat moment bezielde. Hij heeft bekend en zegt ontzettend veel spijt te hebben van wat hij heeft gedaan, meldt zijn advocaat Michiel van Woensel.

De 69-jarige vrouw liep op klaarlichte dag over het voetpad op de Patrijslaan in Oisterhout, ter hoogte van de Nettorama, toen er opeens een onbekende man schreeuwend op haar af kwam en haar met gebalde vuist in het gezicht sloeg. Ook haar hondje Buddy, die ze aan het uitlaten was, werd geschopt en vloog een halve meter naar achteren. De vrouw liep een gebroken neus, een gebroken kaak en twee gebroken jukbeenderen op. 

  1. Woeste Ajax-fan (56) verlaat Brabantse amateurclub na bekladding: ‘Ze schreven kankerjood op mijn auto’
    PREMIUM

    Woeste Ajax-fan (56) verlaat Brabantse amateur­club na bekladding: ‘Ze schreven kankerjood op mijn auto’

    Lastiggevallen worden omdat je voor Ajax bent. Het overkomt de 56-jarige Stef Driesse uit het Brabantse Willemstad al jaren. Afgelopen weekend was het opnieuw raak: vandalen bekladden zijn auto met grove scheldwoorden en gingen er met twee clubvlaggen en een Ajax-beeld vandoor. ,,Ik heb meteen afscheid genomen van mijn voetbalclub, want ik vermoed dat de daders daar vandaan komen.”