Schrijfwedstrijd: iedereen maakt kans dankzij robot

Doe mee!Kruip in de huid van een topauteur en doe mee aan onze schrijfwedstrijd. Met de schrijfrobot Asibot kan namelijk iedereen creatief schrijven. 

Hoe werkt het? Surf naar asibot.nl en schrijf samen met een robot een verhaaltje van maximaal 500 woorden. Fantasie, thriller, horror, roman....Je bent helemaal vrij in het kiezen van een thema en onderwerp. Als het maar Nederlandstalig is. 

Schrijftip: ken je het spelletje dat je elkaars zin moet afmaken om tot een verhaal te komen? Zo werkt Asibot.nl ook. Maak een halve zin en laat de robot de zin afmaken  door te klikken op 'AsiBot suggesties' en klik op een van de suggesties. Er zit een help-knop als je hulp nodig hebt. 

Wat kun je winnen?

Een juryrobot kiest op 20 november 10 genomineerden. Vervolgens zal juryvoorzitter Ronald Giphart hieruit de uiteindelijke winnaar kiezen. Deze zal bekend worden gemaakt op het Nederland Leest slotevenement op 30 november in Barendrecht. Het winnende verhaal krijgt een mooi plekje op deze website op 1 december en wint een boekenpakket (zie knop prijzen).

Volledig scherm
© AD