De jarige minister van Infrastructuur en Milieu Melanie Schultz van Haegen komt vrijdag met taart aan voor de wekelijkse ministerraad.
Volledig scherm
De jarige minister van Infrastructuur en Milieu Melanie Schultz van Haegen komt vrijdag met taart aan voor de wekelijkse ministerraad. © anp

'Schultz meldde aandelen van echtgenoot niet'

Volgens onderzoek van de Volkskrant heeft minister Melanie Schultz (Infrastuctuur) voor haar aantreden als minister van Infrastructuur en Milieu in 2010 niet gemeld dat haar man aandelen bezat in een bedrijf dat nauwe banden onderhield met haar ministerie. Maar de minister spreekt dat zaterdag in een reactie tegen.

  1. Wereldwijde storing legt vele websites plat
    Update
    10

    Wereldwij­de storing legt vele websites plat

    Over de hele wereld kampten bedrijven sinds 17.30 uur met storingen en netwerkproblemen. Dat gold ook voor veel bedrijven in Nederland. Zo werden er problemen gemeld met de websites van onder meer de politie, de NS, Albert Heijn, TikTok, DigiD, Funda, DPG Media en verschillende banken in ons land. De sites waren niet meer bereikbaar via de computer of de app en inloggen was onmogelijk. Rond 18.45 uur waren de meeste websites weer toegankelijk.