Volledig scherm
© videostill

Sinterklaasintocht, Angela de Jong en rechtszaak Humeyra in De Ochtend Show to go

Tv-columnist Angela de Jong, verslaggever van de Haagsche Courant Maaike Kraaijeveld en AD-correspondent Edwin Winkels zijn vrijdag 15 november te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Manuel Venderbos en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site.

De laatste jaren zijn (anti-)zwartepietdemonstraties niet meer weg te denken tijdens de sinterklaasintochten. Deze zaterdag komt de Sint weer aan op diverse plekken in het land. Wij blikken vooruit.

AD-correspondent Edwin Winkels heeft Cruijff jaren in Barcelona gevolgd en reageert nu op het nieuwe boek Johan Cruijff, de Biografie. Tv-columnist Angela de Jong is weer bij ons om de tv-week door te nemen.

Misdaadverslaggever Victor Schildkamp geeft ons het laatste nieuws op de tweede dag van de rechtszaak tegen Bekir. E. die het meisje Humeyra doodschoot.

Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid schuift op uitnodiging voor een stevig ontbijt aan bij tientallen jeugdzorgmedewerkers en -bonden. Maaike van der Aar, bestuurder FNV Zorg & Welzijn, vertelt waarom.

Jongeren worden steeds minder progressief. Zaterdag is er zelfs een grote anti-abortusmars. Onderzoekster Quita Muis legt ons alles uit over deze trendbreuk.

Volg De Ochtend show to go op InstagramTwitter en Facebook 

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes.