Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Joost Hoving

Snappen linkse politici wel voor wie ze bestaan?

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

36 reacties

 • Jeroen Snoek

  3 weken geleden
  @Wim Vingerprint : De huidige club heeft het referendum afgeschaft, misschien juist wel om te voorkomen dat wij ze naar huis sturen.
 • Karel Tichmann

  4 weken geleden
  Elke linkse politici hebben de waanzinnige doctrine, dat een normaal mens geen recht heeft om voor zichzelf te leven, dat zijn leven en zijn werk niet aan hem behoren maar aan de maatschappij, dat zijn dienstbaarheid aan de maatschappij de enige rechtvaardiging voor zijn bestaan is en dat de maatschappij zich van hem mag ontdoen op welke manier het wenst ten gunste van wat men als het eigen tribale, collectieve belang ziet.
 • Albert Stoter

  4 weken geleden
  Ik denk altijd simpel. Je kunt niet iemand helpen als je zelf hulp nodig hebt. Dus zorg eerst voor je eigen burgers, voordat je massaal mensen van buitenaf binnenlaat. Niet de fout van die mensen, maar van onze eigen overheid die er zgn. voor ons zit.
 • Karel Tichmann

  4 weken geleden
  Ria Oplaat @Harrie van Houten: Geheel mee eens! Links bestaat helemaal niet meer, uitgezonderd de SP, PvdA, GroenLINKS, BIJ1, DENK, Partij voor de Dieren... Er zijn linksdenkende mensen, en mensen die het verschil weten tussen goed en kwaad. Linksdenkende politiek maken er een kunst van het zoeken naar problemen, ze overal vinden, een verkeerde diagnose stellen en de onjuiste maatregelen treffen.
 • Ria Oplaat

  4 weken geleden
  @C.J.H Pieterse: Daar heeft u helemaal gelijk in. Ik had dat inderdaad nog niet helemaal door. Ik moet bekennen dat ik de politiek ook niet meer zo goed volg als ik in het verleden wėl deed. Het lijkt zinloos geworden en eerlijk gezegd begrijp ik niet dat de nl kiezers dit zo op z'n beloop laten. Ik stem altijd en altijd SP. Dan maar als links of zelfs communist weggezet worden.
 1. Nachtelijke inbreker neemt het ervan en doet dutje in supermarkt Kesteren: ‘Hij viel in slaap in het gangpad met bier’
  PREMIUM

  Nachtelij­ke inbreker neemt het ervan en doet dutje in supermarkt Kesteren: ‘Hij viel in slaap in het gangpad met bier’

  Een inbreker heeft het zich in de nacht van vrijdag op zaterdag goed laten smaken in een supermarkt in Kesteren. De man kwam in het holst van de nacht de winkel binnen door een gat in een ruit te rammen. Eenmaal binnen laafde hij zich onder meer aan chips, bediende hij zich van een ‘slaapmutsje’ van zo'n vijf bier, deed hij een dutje in het pad met alcohol en vertrok hij met een rugzak en vuilniszak vol tabak.