Demissionair premier Mark Rutte gaf 18 december samen met zorgminister Hugo de Jonge en voorzitter van het Outbreak Management Team Jaap van Dissel een persconferentie.
Volledig scherm
PREMIUM
Demissionair premier Mark Rutte gaf 18 december samen met zorgminister Hugo de Jonge en voorzitter van het Outbreak Management Team Jaap van Dissel een persconferentie. © ANP

Snel einde alle maatregelen onwaarschijnlijk volgens OMT, wat is wél mogelijk?

VIDEOHet kabinet besluit komende week of de lockdown na 14 januari wordt verlengd. Volgens Marc Bonten, lid van het Outbreak Management Team, is het ‘onwaarschijnlijk’ dat geadviseerd wordt om in één klap met alle maatregelen te stoppen. Wat zijn de opties bij ‘stapje voor stapje’?

  1. Samir zat maanden vast, nu wast hij de auto van Wendy van Dijk: 'Dacht dat ik stoer was’
    PREMIUM

    Samir zat maanden vast, nu wast hij de auto van Wendy van Dijk: 'Dacht dat ik stoer was’

    Hij zat in de gevangenis met de grootste criminelen van het land, brak in bij meerdere huizen en kreeg na tweeënhalf jaar achter de tralies direct van zijn ‘vrienden’ de vraag of hij wéér 20.000 euro uit een woning wilde halen. Deze lokroep wist Samir Rahbi (30) te weerstaan en belandde door de steun van zijn familie op het rechte pad. ,,Het snelle geld lijkt verleidelijk, maar het brengt alleen maar ellende.”