Volledig scherm
PREMIUM
Een verkoopteam van Improvers. © privé

Snelle jongens van Improvers blijken strop voor Essent

Met de miljoenenaankoop van het bekroonde salesbedrijf Improvers dacht energiemaatschappij Essent niet alleen snelle, maar ook eerlijke verkopers binnen te halen. Krap een jaar later begint een groot onderzoek naar een mogelijk verziekte cultuur op de werkvloer.  Hoe kon het zo ver komen?

De gelikte juichfilmpjes van ‘championstrips’ voor topverkopers zijn verdwenen. De werkplekken op kantoren in onder meer Diemen zijn leeg - de verkopers gaan niet meer ‘hard’. De website is uit de lucht. Misschien wel het pijnlijkste bewijs van Improvers’ vrije val: zelfs verkopers die ooit trots waren op het bedrijf, willen daar nu niet meer openlijk over vertellen. Bang voor hun goede naam. Improvers is op dit moment het nog maar half levende bewijs van hoe snel die kan verdwijnen.

  1. Het nieuwe kalifaat in Noordwest-Afrika en Angela de Jong in de Ochtend Show to go

    Het nieuwe kalifaat in Noord­west-Afri­ka en Angela de Jong in de Ochtend Show to go

    Verslaggever Bob van Huet is morgen te gast in de Ochtend Show to go om te praten over de groeiende Islamitische Staat in Noordwest-Afrika. Ook tv-columnist Angela de Jong is te gast om onder meer te praten over de programma’s Dancing on Ice en Kopspijkers. Daarvoor spreken we ook met cabaretier en presentator Jack Spijkerman. De show wordt gepresenteerd door Yora Rienstra en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op de site.