Spaanse politie puzzelt met beelden om alle verdachte doodschoppers van Carlo (27) te pakken

videoDe Spaanse politie wil alle negen verdachten van het doodschoppen van Carlo (27) laten oppakken en laten overleveren naar Spanje. Justitie in Spanje is de afgelopen dagen druk bezig geweest de juiste namen aan de beschikbare camerabeelden te plakken, om geen fouten te maken in de rechtshulpverzoeken aan de Nederlandse politie.

161 reacties

 • Willem Oranje

  1 jaar geleden
  Nederlandse politie en justitie moet in hoog versnelling meewerking geven aan t verzoek spaanse overheid. Desnoods met ondersteuning eigen advokaat. Maar de schuldigen moeten boeten en zwaar is mijn mening. Dit schorem gedrag wordt teveel getolereerd. En dat moet gestopt worden met hogere strafmaat. En ook geen uitlevering terug naar Nederland bij rechtmatige veroordeling. Recht moet hier ook strafmaat inhouden voor de nabestaanden en t slachtoffer.
 • R.J. Stomps

  1 jaar geleden
  De Nederlandse Politie kan inlichtingen geven, hoe eerder hoe beter, lijkt mij. Denk aan de familie van de omgekomen jongen!
 • ten Dam

  1 jaar geleden
  Die ouders moeten zich schamen voor hun perfide gedrag. Zij maken zich medeplichtig aan misbruik van het recht. De advocaat in kwestie hanteert verdraaiing en leugens als middel om de rechtsgang te beïnvloeden. Wat een degeneratie.
 • Cees van den Blink

  1 jaar geleden
  Er is maar één lief kind in de ganse wereld en elke moeder heeft het. C van den Blink
 • W.H. kort

  1 jaar geleden
  Laat Spanje hun maar berechten, wilden toch zo graag de flinke jongens uithangen, wat is dat voor tuig, iemand van zijn leven beroven, mag hopen op minimaal 20 jaar. Schijnbaar hebben de ouders genoeg geld voor advocaten, hebben ze ook genoeg voor iedere maand icket retourtje Spanje.