Spaanse politie puzzelt met beelden om alle verdachte doodschoppers van Carlo (27) te pakken

videoDe Spaanse politie wil alle negen verdachten van het doodschoppen van Carlo (27) laten oppakken en laten overleveren naar Spanje. Justitie in Spanje is de afgelopen dagen druk bezig geweest de juiste namen aan de beschikbare camerabeelden te plakken, om geen fouten te maken in de rechtshulpverzoeken aan de Nederlandse politie.

160 reacties

 • R.J. Stomps

  1 dag geleden
  De Nederlandse Politie kan inlichtingen geven, hoe eerder hoe beter, lijkt mij. Denk aan de familie van de omgekomen jongen!
 • ten Dam

  1 dag geleden
  Die ouders moeten zich schamen voor hun perfide gedrag. Zij maken zich medeplichtig aan misbruik van het recht. De advocaat in kwestie hanteert verdraaiing en leugens als middel om de rechtsgang te beïnvloeden. Wat een degeneratie.
 • Anoniem

  1 dag geleden
  Er is maar één lief kind in de ganse wereld en elke moeder heeft het. C van den Blink
 • W.H. kort

  1 dag geleden
  Laat Spanje hun maar berechten, wilden toch zo graag de flinke jongens uithangen, wat is dat voor tuig, iemand van zijn leven beroven, mag hopen op minimaal 20 jaar. Schijnbaar hebben de ouders genoeg geld voor advocaten, hebben ze ook genoeg voor iedere maand icket retourtje Spanje.
 • henri wolbrink

  1 dag geleden
  Groot dilemma is dat er zover ik weet 2 personen Carlo geschopt hebben. In Nederland zou er dus door advocaten een discussie gaan ontstaan over wie de fatale schop heeft gegeven. En er dus hoogst waarschijnlijk niemand voor doodslag veroordeeld wordt in NL. Oordeel van Spaanse rechter kan hier dus duidelijk anders zijn. En beiden verantwoordelijk stellen. Drank/drugs gebruik kan door ontsnapping niet bewezen worden. Zij het als minder verantwoordingsvatbaar(NL) of bewust risicoverhogend(Spa).