Volledig scherm
De gewilde Max Verstappen bolide. © Jumbo

Speelgoedauto Verstappen racet de winkel uit: Jumbo laat extra voorraad maken

De Max Verstappen raceauto die klanten van de Jumbo met een spaaractie konden kopen, is zo populair dat ze al voor het einde van de spaaractie uitverkocht zijn. Om klanten niet teleur te stellen, laat de supermarktketen er nieuwe bijmaken. 

De eerdere Max Verstappen acties waren bij Jumbo een groot succes. Op basis daarvan werden er al meer race-bolides dan voorgaande jaren ingekocht. Toch blijkt dit succesvolle collectors item sneller de winkels uit te racen dan gedacht. Roy van Keulen, Executive directeur Brand & Marketing van Jumbo: ,,De populariteit van het talent Max Verstappen is ongekend en deze spaaractie overtreft weer al onze verwachtingen.” 

Hoewel het om een op = op spaaractie gaat, wil het familiebedrijf alsnog zo veel mogelijk klanten blij maken.  Daarom gaan een flinke voorraad van de auto’s bij maken. Vandaag is de laatste dag dat klanten hun volle spaarkaart kunnen inleveren. Het autootje ligt voor hen vanaf 27 december klaar. 

Winnende auto

Het gaat om een collectors item modelauto (1:24) van de Red Bull Racing Formule 1 wagen van Max Verstappen. De modelauto is een exacte replica van zijn RB15 van Aston Martin Red Bull Racing waarin hij reed tijdens zijn overwinning bij de editie van de GP van Oostenrijk.

  1. LIVE | Rookbommen gegooid bij intocht Sint in Den Bosch: 'Schaam je kapot!’
    PREMIUM

    LIVE | Rookbommen gegooid bij intocht Sint in Den Bosch: 'Schaam je kapot!’

    Demonstranten voor en tegen zwarte piet lieten vandaag luidkeels van zich horen tijdens de intocht van Sinterklaas in Den Bosch en zorgden voor een grimmige sfeer. Pro-pietengroepen scandeerden ‘Schaam je kapot!’ naar het Kick Out Zwarte Piet-vak en er werden rookbommen gegooid. In de Brabantse hoofdstad zijn een paar honderd agenten op de been, onder wie leden van de Mobiele Eenheid. Er is één aanhouding verricht toen iemand een steen naar een politiebus gooide