Volledig scherm
© Persbureau Heitink

Steekpartij op A15 bij Tiel: slachtoffer zwaargewond

Bij een steekincident op de A15, bij de afslag Tiel-West, is vanavond iemand zwaargewond geraakt. De politie is op zoek naar een verdachte die kleding van een motorclub droeg en op een motor is weggereden. 

De gewonde zat in een personenauto en is naar het ziekenhuis vervoerd. Wat zich precies heeft afgespeeld op de A15 is nog onduidelijk en wordt onderzocht door de politie. De weg richting Bemmel en de afrit Tiel-West zijn afgesloten om sporen veilig te kunnen stellen.

Van de dader is geen spoor te bekennen. Deze is er op een motor vandoor gegaan, zo meldt de politie. De man zou kleding dragen van een motorclub en geen helm op hebben. Er is een politiehelikopter ingezet voor onderzoek.

  1. Handen Nederlandse steenhouwer jeuken om Notre-Dame aan te pakken
    PREMIUM

    Handen Nederland­se steenhou­wer jeuken om No­tre-Da­me aan te pakken

    Roderick Nijenhuis’ handen jeuken. De commercieel directeur en natuursteendeskundige van de firma Slotboom Steenhouwers uit Winterswijk zou dolgraag betrokken raken bij de restauratie van de Notre-Dame in Parijs. Gothische ornamenten gedetailleerd reconstrueren? ,,Kom maar door met die klus”, staat de 50-jarige specialist nu al te popelen. Alleen de ingestorte vieringstoren uit 1846 hoeft wat hem betreft niet terug. ,,Die ranke spits was niks anders dan een bouwkundig orgasme van de Franse architect Eugène Viollet-le-Duc.”