Volledig scherm
Recreatiepark het Zwartven. © Google Streetview

Steekpartij op recreatiepark: twee zwaargewonden, verdachte opgepakt

UpdateTwee mannen van 23 en 32 jaar zijn vanavond zwaargewond geraakt bij een steekpartij in een chalet op een recreatiepark ten zuiden van Hilvarenbeek, vlakbij de grens met België. Over de toedracht is nog niets bekend. De politie heeft een 25-jarige man opgepakt. 

Het incident vond plaats omstreeks 21 uur op recreatiepark Zwartven in Hooge Mierde. Mogelijk ging er een ruzie vooraf aan de steekpartij. Een traumahelikopter werd opgeroepen en kwam ter plaatse. Hoe het met de slachtoffers gaat is vooralsnog niet bekend. Ze zijn in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht en wat de rol is geweest van de drie mannen bij het incident.

Het Zwartven is een camping waar arbeidsmigranten van veelal Oost-Europese afkomst verblijven. Volgens omwonenden zijn er vaker incidenten, wordt er regelmatig te hard gereden en is het er vaak onrustig.  

  1. Man (77) maakte schaamteloos misbruik van jonge Thaise meisjes

    Man (77) maakte schaamte­loos misbruik van jonge Thaise meisjes

    Een 77-jarige Nederlander heeft vandaag bij de rechtbank in Zwolle een gevangenisstraf van vier jaar tegen zich horen eisen, omdat hij jonge kinderen seksueel zou hebben misbruikt in Thailand en de Filipijnen. De man had honderden zelfgemaakte afbeeldingen en video’s van kinder- en dierenporno in zijn bezit. ,,Hij wist dondersgoed dat de kinderen in een uitzichtloze situatie zaten en maakte hij daar schaamteloos misbruik van”, aldus de officier van justitie.