De show stopt vanwege bezuinigingen.
Volledig scherm
De show stopt vanwege bezuinigingen. © STER

Stekker uit Gouden Loeki-show

NPO en de STER stoppen met de Gouden Loeki. De jaarlijkse publieksprijs voor het beste reclamespotje ging sinds 1995 gepaard met een groots opgezette tv-show. De uitzending van 14 januari was definitief de laatste. Dit in het kader van de miljoenenbezuiniging op de publieke omroep. De uitreiking zelf blijft wel bestaan.

 1. Reacties op plastic verpakking: ‘Blij met Brussel, Timmermans pakt wegwerpindustrie aan’
  13

  Reacties op plastic verpakking: ‘Blij met Brussel, Timmermans pakt wegwerpin­du­strie aan’

  ‘Ik ben van 1955 en in mijn jeugd hadden we de puntzak friet die nu nog (of weer) bij diverse snackbars wordt gebruikt’ en ‘Er zijn andere jonge, frisse spelers nodig die snel en betrouwbaar zijn, zoals bijvoorbeeld Xavi Simons, Tyrell Malacia en Justin Bijlow': dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van vrijdag 2 december verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 2. Reacties op kerncentrale Borssele: ‘Alsof het toerisme in Zeeland niet zo belangrijk is’
  43

  Reacties op kerncentra­le Borssele: ‘Alsof het toerisme in Zeeland niet zo belangrijk is’

  ‘Los van de overlast tijdens de bouwperiode is er maar een handvol toeristen, die in de voortuin en met zicht op deze centrales blij vakantie gaan vieren’ en ‘Bekend is het verhaal van Hans Brinker die met zijn vinger een dijkdoorbraak heeft weten te voorkomen. Waar of niet waar, het zorgt toch voor een gevoel van trots. Sindsdien veroorzaken de Nederlandse vingers vooral irritatie’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van donderdag 1 december verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.