Naaktbeelden gemaakt met beveiligingscamera's van de Gelderse sauna in Nederasselt zijn in verkeerde handen terechtgekomen.
Volledig scherm
Naaktbeelden gemaakt met beveiligingscamera's van de Gelderse sauna in Nederasselt zijn in verkeerde handen terechtgekomen. © Algemeen Dagblad

Stiekeme camera in gluursauna blijkt geïnstalleerd in opdracht van eigenaren

UpdateIn de Gelderse sauna Beauty en Oase in Nederasselt zat een camera verstopt in een rookmelder van de massagesalon van de sauna. De eigenaar van de sauna en zijn vrouw zijn aangemerkt als verdachte, omdat de politie een tot voor kort nog draaiende, verborgen camera vond.

 1. De mode op de royal wedding onder de loep: ‘Beeldschone bruid, maar Máxima sloeg de plank mis’
  PREMIUM
  Oranje Franje

  De mode op de royal wedding onder de loep: ‘Beeldscho­ne bruid, maar Máxima sloeg de plank mis’

  Een royal wedding in Jordanië, dus de couturejurken vliegen je weer om de oren in deze speciale aflevering van Oranje Franje. Elie Saab, Dior, Prada: het kwam tijdens de plechtigheid allemaal voorbij. Koningin Máxima koos overigens voor een oudje van Luisa Beccaria, maar of dat nou zo slim was? Josine Droogendijk, Nederlands bekendste Máxima-kenner, praat je bij over de koninklijk mode van deze week.
 2. Zwaargewonde wielrenner (14) in coma na ongeluk met tractor op smal weggetje
  PREMIUM

  Zwaargewon­de wielrenner (14) in coma na ongeluk met tractor op smal weggetje

  Een jonge wielrenner (14) uit Apeldoorn wordt in coma gehouden nadat hij woensdagavond zwaargewond raakte bij een ongeluk met een tractor. ,,Hij fietste samen met een groep andere renners onder begeleiding van zijn vader, die ook trainer is bij onze wielervereniging”, vertelt Nico van Zanten, voorzitter van club De Adelaar. De jongen is met een traumahelikopter naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht.
  Voorst, Apeldoorn