Marco Seitz, eigenaar van strandtent Werelds op Scheveningen.
Volledig scherm
PREMIUM
Marco Seitz, eigenaar van strandtent Werelds op Scheveningen. © Nico Schouten

Strandtenthouder Marco is weerdiensten zat: ‘Foute voorspelling kost mij zo 10.000 euro per dag’

Een rechtszaak voeren tegen de ‘voortdurend verkeerd voorspellende weerstations’, de balende strandtenthouder Marco Seitz heeft serieus overwogen dat te gaan doen. Hij zegt per dag zeker 10.000 euro mis te lopen als een weersverwachting niet precies klopt. ,,Het is een blamage!”

55 reacties

 • Mario Loon

  3 maanden geleden
  Waarom plaats je niet gewoon een webcam in je strandtent, dan zien de mensen wat het weer is bij je strandtent, vaak wat in tegenstelling is van de rest van het land. Iedereen weet dat ter plaatse van het strand het weer gewoon anders kan zijn dan in de rest van het land. En waarom moet iedereen altijd treurig zijn als de zon er niet is, zelfs met regen kun je genieten!
 • Aart Slob

  1 jaar geleden
  Aart Slob Een weersvoorspelling moet niet alleen kunnen lezen maar ook kunnen begrijpen
 • Ton Boekhout

  1 jaar geleden
  Nog maar eens dan; het betreft verwachtingen, en dat is iets heel anders dan een voorspelling
 • Robert Waelpoel

  1 jaar geleden
  Het zijn weersverwachtingen, geen weersvoorspellingen.
 • Karin Hogenbirk

  1 jaar geleden
  Het wordt tijd dat mensen hun doen en laten niet laten bepalen door weeronline en buienradar. Kijk niet naar het weerbericht, dan weet je ook niet wat het gaat doen. Ga er op uit en je ziet wel. Vanachter het raam ziet het er altijd beroerder uit en een paar kilometer verderop kun je ander weer hebben. Het lijkt wel of iedereen van bordpapier is. Een strandtent is bij uitstek geschikt om onder het genot van wat lekkers even te schuilen.