Marco Seitz, eigenaar van strandtent Werelds op Scheveningen.
Volledig scherm
PREMIUM
Marco Seitz, eigenaar van strandtent Werelds op Scheveningen. © Nico Schouten

Strandtenthouder Marco is weerdiensten zat: ‘Foute voorspelling kost mij zo 10.000 euro per dag’

Een rechtszaak voeren tegen de ‘voortdurend verkeerd voorspellende weerstations’, de balende strandtenthouder Marco Seitz heeft serieus overwogen dat te gaan doen. Hij zegt per dag zeker 10.000 euro mis te lopen als een weersverwachting niet precies klopt. ,,Het is een blamage!”

56 reacties

 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Aart Slob Een weersvoorspelling moet niet alleen kunnen lezen maar ook kunnen begrijpen
 • Ton Boekhout

  2 maanden geleden
  Nog maar eens dan; het betreft verwachtingen, en dat is iets heel anders dan een voorspelling
 • Robert Waelpoel

  2 maanden geleden
  Het zijn weersverwachtingen, geen weersvoorspellingen.
 • Karin Hogenbirk

  2 maanden geleden
  Het wordt tijd dat mensen hun doen en laten niet laten bepalen door weeronline en buienradar. Kijk niet naar het weerbericht, dan weet je ook niet wat het gaat doen. Ga er op uit en je ziet wel. Vanachter het raam ziet het er altijd beroerder uit en een paar kilometer verderop kun je ander weer hebben. Het lijkt wel of iedereen van bordpapier is. Een strandtent is bij uitstek geschikt om onder het genot van wat lekkers even te schuilen.
 • P. van der Kooij

  2 maanden geleden
  @Chris Eskes. Leuk Chris dat je van de gelegenheid gebruikt maakt om nog even je 'na mij de zondvloed standpunt' te etaleren. Het onderwerp gaat volgens mij over heel iets anders. Ik ben zelf van mening dat je buienradars vooral met een korreltje hagel moet nemen en dus niet al te serieus. Ik ben 70, dus ik behoor in ieder geval niet tot die ouderen die zich aan die verwachtingen vastklampen. Ik woon 6 hoog en heb een redelijk wijds uitzicht. Dat helpt met die "korreltjes zout"
 1. LIVE | Coronagemiddelde daalt 15de dag op rij, KHN: uitspraken Keijzer wijzen op verdeeldheid kabinet

  LIVE | Coronage­mid­del­de daalt 15de dag op rij, KHN: uitspraken Keijzer wijzen op verdeeld­heid kabinet

  Vanaf vandaag wordt de anderhalvemeterregel losgelaten, maar moet iedereen wel een coronatoegangsbewijs bij zich hebben om toegang te krijgen tot bijvoorbeeld een horecazaak, bioscoop, theater, concert of sportevenement. De nieuwe maatregel kent zowel voor- als tegenstanders. Die laatsten demonstreren vandaag in Den Haag. Ook sommige horecaondernemers zijn niet van plan de coronapas te controleren. Volg het laatste coronanieuws in ons liveblog. Berichten van de afgelopen dagen vind je hier.