‘Student met coronaklachten komt toch naar tentamen uit angst om kans te missen’

VIDEOEen deel van de studenten met coronaklachten zal zich niet aan de quarantaineregels houden en toch naar tentamens komen, stelt het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO). Deze studenten zijn bang dat ze anders een toetskans kwijtraken. 

19 reacties

 • imka smit

  1 maand geleden
  Ze kregen van mij gelijk geen diploma. Bij voorbaat laten zakken. Dat is de toekomst? Met zo'n instelling? Verschrikkelijk
 • M Waarhold

  1 maand geleden
  M Tee, mensen die, normaal gesproken, niet met anderen ophebben doen het nu opeens voor een ander. Vliegtuigen vliegen ad en aan naar vakantiebestemmingen en die doen het allemaal voor een ander?? En er is geen plicht, nog steeds een vrije keuze welke een grote groep maar niet kan pruimen. Dus IK, gaat op in beide kampen. Maar velen denken na een vaccin ook eens iets te roepen, wat zit erin, dat opeens iedereen wat gaat roepen?
 • Ineke De Winter

  1 maand geleden
  VanBukkem, helemaal mee eens!!
 • M Tee

  1 maand geleden
  Dat studenten met coranaklachten naar tentamens gaan past perfect in het huidige plaatje. Vuurwerkliefhebbers laten zich ook hun feestje niet afnemen en kopen groots in. NL-ers zijn volledig gericht zijn op ‘IK’. We hebben de mond vol van rechten maar als je bij plichten uitkomt blijft het stil of wordt er heeeeel hard geschreeuwd over dictatuur, on-democratisch, schaap etc. De studenten begrijp ik wel. Het gaat om hun toekomst, niet om een vermeende vrijheid. Overheid: regel dit. MHaverkate
 • R Mardone

  1 maand geleden
  Mensen met een QR code kunnen elkaar besmetten, eens. Kans is wel veel kleiner dat ze elkaar besmetten. De kans dat je ernstige klachten krijgt indien QR code en gevaccineerd, veel kleiner. De kans dat je op de IC eindigt indien QR code en gevaccineerd nog veel kleiner. Dit is dus de kans om het virus gecontroleerd onder ons te laten razen.We zorgen dan zelf voor de oplossing, ware het niet dat die kleine groep die-hards ervoor zorgt dat we niet open kunnen,juist om die te beschermen, ironisch.