Student Mark Mulder.
Volledig scherm
PREMIUM
Student Mark Mulder. © Bert Beelen

Studenten maken nu ook kans op 800 euro energietoeslag, dankzij gewonnen rechtszaak van Mark (30)

Studenten uitsluiten van de eenmalige energietoeslag van 800 euro mag niet. De Nijmeegse rechtenstudent Mark Mulder (30) die uit onvrede een zaak aanspande tegen de gemeente Nijmegen, is vandaag in het gelijk gesteld door de rechtbank. De uitspraak kan voor studenten in heel het land gevolgen hebben. De studentenvakbond noemt het ‘fantastisch nieuws’. 

20 reacties

 • Sina Hogeboom

  2 weken geleden
  Wel kijken of deze mensen echt recht hebben op en niet de mensen die nog thuis wonen.
 • Angélique Broekman

  2 weken geleden
  Er is weinig respect voor studenten. Ik merkte dat 30 jaar geleden al. Gelukkig had ik een bijbaan en die firma geloofde in mij. Zij leenden mij het noodzakelijke geld om en mijn ziektekosten, en mijn onderhoud en mijn studie te kunnen betalen. Banken zeiden eenvoudig, dan had je maar geen nieuwe opleiding moeten kiezen. Ik heb anderen zien afhaken omdat ouders het niet meer konden betalen. Goede studenten, niks feesten. Maar dat gelooft niemand. Schande!
 • Anoniem

  2 weken geleden
  L.Willem We betalen dit toch met extra belasting.
 • Anoniem

  2 weken geleden
  🤔🤔🤔🤔🤔 een 30 jarige student. R.Wolff
 • Jantje West

  2 weken geleden
  Janine de Jager, ook mijn kinderen studeren en ze hebben studerende vrienden. De meesten dus HBO of univ, ze vallen onder Leenstelsel. Mijn zoon die gelukkig thuis kon blijven wonen studeert meer uren in de week dan anderhalve fulltimer aan uren draait. Ontzegt zich vreselijk veel leuke zaken om zo snel mogelijk de Master te kunnen halenen dan aan het werk te kunnen. Niets lenen,niets spenderen.