De eerste pepernoten zijn al te verkrijgen bij Albert Heijn in het Drentse Havelte. Vlnr: Milan Bos (Teamleider), Eline Brink (Baliemedewerkster) en Jeroen Schakelaar (Supermarktmanager).
Volledig scherm
De eerste pepernoten zijn al te verkrijgen bij Albert Heijn in het Drentse Havelte. Vlnr: Milan Bos (Teamleider), Eline Brink (Baliemedewerkster) en Jeroen Schakelaar (Supermarktmanager). © Albert Heijn Abe Havelte

Supermarkt heeft alweer kruidnoten: 'Controversieel, maar het kon'

Hoewel de tijd van het jaar meer doet denken aan watermeloen en ijsjes, is dé winterlekkernij alweer gespot in de eerste supermarkt: kruidnoten! De Albert Heijn in het Drentse Havelte heeft de eerste zakken strooigoed al verkocht.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.