Ondanks een dreigbrief van de bewoners van de appartementen boven de supermarkt zetten Aiham en Lalila vandaag toch weer hun kleurrijke kratten met groenten en fruit buiten.
Volledig scherm
PREMIUM
Ondanks een dreigbrief van de bewoners van de appartementen boven de supermarkt zetten Aiham en Lalila vandaag toch weer hun kleurrijke kratten met groenten en fruit buiten. © Pix4Profs/René Schotanus

Supermarkt zet kleurrijke kratten toch weer buiten, ondanks ultimatum bovenburen

Dwangbevel of niet. Aiham en Lalila Kalash, eigenaren van de supermarkt in Raamsdonksveer, zetten vandaag toch hun groenten en fruit weer buiten voor de winkel.

  1. LIVE | CBS: einde aan sterftegolf, KLM schrapt proactief vluchten vanwege ziekteverzuim
    CORONAVIRUS

    LIVE | CBS: einde aan sterfte­golf, KLM schrapt proactief vluchten vanwege ziektever­zuim

    Voor het eerst sinds begin november liggen er minder dan 300 coronapatiënten op de ic's. Ook in algemene zin zet de daling in Nederlandse ziekenhuizen door. Vandaag worden nog 1123 patiënten voor Covid behandeld. De Tweede Kamer van het Oostenrijkse parlement heeft ingestemd met de invoering van een vaccinatieplicht voor alle inwoners vanaf 18 jaar vanaf 1 februari. En in Frankrijk treden vanaf 2 februari versoepelingen in. Volg alle ontwikkelingen rond het coronavirus in ons liveblog.