Archieffoto op Rijkerswoerd, waar het zaterdag goed mis ging tijdens een wedstrijd tussen ESA 10 en Elsweide 2; niet tussen spelers onderling.
Volledig scherm
Archieffoto op Rijkerswoerd, waar het zaterdag goed mis ging tijdens een wedstrijd tussen ESA 10 en Elsweide 2; niet tussen spelers onderling. © Marc Pluim

Supporters slaan voetballers tot bloedens toe met paraplu

Het ging zaterdagmiddag goed mis op het Arnhemse sportpark Rijkerswoerd bij het duel tussen ESA 10 en Elsweide 2. Twee supporters, vermoedelijk van de thuisploeg, kwamen onverwachts het veld in en hebben er volgens woordvoerders van beide clubs 'flink op los geslagen'.

 1. LIVE | De Jonge belooft 60-plussers nog dit jaar een prik, groot deel reizigers uit Zuid-Afrika uit quarantaine
  Coronavirus

  LIVE | De Jonge belooft 60-plus­sers nog dit jaar een prik, groot deel reizigers uit Zuid-Afri­ka uit quarantai­ne

  Nederland blijft een van de grootste brandhaarden voor het coronavirus in Europa en kleurt daarom ook de komende week volledig donkerrood op de Europese kaart van coronagevallen. Donkerrood is de hoogste waarschuwingskleur. Het is de derde week op rij dat alle twaalf provincies op het hoogste niveau staan op de kaart van de Europese gezondheidsdienst ECDC. Die maakt elke week zo’n kaart. Vandaag komt de zestigste editie uit. Lees hier ons laatste liveblog terug.
 2. Bijna 300 dagen hield corona hen uit elkaar, nu is Krijn (71) eindelijk weer bij zijn Ank (70)
  PREMIUM

  Bijna 300 dagen hield corona hen uit elkaar, nu is Krijn (71) eindelijk weer bij zijn Ank (70)

  Ze hadden samen een bedrijf, waren haast altijd bij elkaar. Tot het coronavirus Krijn (71) en Ank (70) uit IJsselstein van elkaar scheidde. Achter elkaar werden ze opgenomen in het ziekenhuis, op de ic lagen ze in een poosje in kamers tegenover elkaar. Ank kon haar man alleen via het raampje in de deur zien. Daarna scheidde een lang revalidatietraject het paar opnieuw. Maar nu, na 298 dagen, is Krijn weer thuis. Eindelijk.