Survivalgids voor Schiphol: ‘Blijf in het hier en nu’

met videoWie nu aan Schiphol denkt, ziet automatisch lange rijen voor zich. Reizigers die de luchthaven gebruiken staan er uren in, en het einde van dit fenomeen lijkt nog lang niet in zicht. Ook voor de zomer wordt gevreesd voor lange wachttijden. Daarom de vraag: hoe bereid je je voor?

8 reacties

 • van Veen

  1 maand geleden
  Wat als je slecht ter been ben en niet zo lang kan staan?
 • Jan Willem Roos

  1 maand geleden
  Als je vrijdag op vakantie moet, zorg er dan voor dat je er donderdag al bent, ander mis je je toestel en gaat je korte vakantie in rook op, maar te bizar voor woorden. Het tekort hebben aan veel personeel, gaat Nederland tientallen miljarden kosten. Maar niet getreurd, als de koffie maar warm is.
 • Willem Duyvis

  1 maand geleden
  Schande! Schiphol heeft bijna alles op de luchthaven uitbesteed aan onderaannemers, want dat is goedkoper en samen met werelds duurste luchthaven tarieven is dat maximale winst! Natuurlijk wisten ze dat het weer druk ging worden, maar er was dus geen plan om daarop te anticiperen en nu zijn ze te laat en is het een zooitje. Wellicht het personeel slimmer inzetten, beveiligers inhuren (kost wat!) en kantoor personeel (directie?) die de fouillering kunnen doen en instructie aan begin vd controle.
 • Katerina Faber

  1 maand geleden
  Krijg je nou niet je geld terug als je vroeg aanwezig was en toch je vlucht mist door dit gedoe?
 • Angela Den Oude

  1 maand geleden
  @ Delapenja. He broekie! Iedereen heeft recht op een bakkie tijdens de pauze. Lijkt me een uitstekende baan voor jou. Geef het voorbeeld en offer gewoon je coffee pauze op.