Het gevecht tussen Badr Hari (links) en Rico Verhoeven trok in december nog miljoenen kijkers.
Volledig scherm
Het gevecht tussen Badr Hari (links) en Rico Verhoeven trok in december nog miljoenen kijkers. © Pim Ras Fotografie

Talpa stopt met uitzenden kickboksen

Mediabedrijf Talpa stopt met het uitzenden van kickboksen. Woordvoerster Jacqueline Hekkers van Talpa bevestigt het nieuws van vechtsportsite MMA DNA. Dat Talpa juist nu stopt met kickboksen is opmerkelijk, omdat kickboksorganisate Glory een groot evenement met onder anderen Badr Hari en Rico Verhoeven voor december heeft aangekondigd.

 1. Woede in Haarlem na ‘geblunder’ met ‘extreme’ stadsdichter: ‘Onze stad staat voor paal’
  PREMIUM

  Woede in Haarlem na ‘geblunder’ met ‘extreme’ stadsdich­ter: ‘Onze stad staat voor paal’

  In de Haarlemse politiek is grote verontwaardiging ontstaan over de kwestie met Darryl Danchelo Osenga, de stadsdichter die na twee dagen is ontslagen vanwege een grote reeks aan gewelddadige berichten op Twitter. VVD en Forum voor Democratie stellen dat er is geblunderd rondom de voordracht van de stadsdichter en eisen opheldering van het college. ,,Ik ben woest, de goede naam van onze stad is bedoezeld”, stelt Louise van Zetten (Hart van Haarlem) tegen deze site.
 2. ‘Glory maakte bijna nooit winst, event met Badr en Rico moet de boel weer oppeppen’
  Podcast

  ‘Glory maakte bijna nooit winst, event met Badr en Rico moet de boel weer oppeppen’

  Het was een mededeling bijna tussen neus en lippen door: kickboksers Badr Hari en Rico Verhoeven komen in december op een groot event in december samen in actie, misschien tegen elkaar. Geen grootste aankondiging, slechts een paar zinnen halverwege een lang persbericht wat weer volgde op enkele verontrustende berichten over de financiële problemen waarin 's werelds grootste kickboksorganisatie Glory verkeert. In de podcast Achter het verhaal praten Kevin Goes en Victor Schildkamp bij over de stand van zaken. ,,Badr vs Rico in Arnhem leverde heel veel geld op. Toen wilden de investeerders wel eens wat geld terugzien.”