Aart Doderlein de Win, van Tandtechnisch Laboratorium Intradent, denkt er niet aan om tandartsen te helpen die al jarenlang in China kronen en brugwerk bestellen.
Volledig scherm
PREMIUM
Aart Doderlein de Win, van Tandtechnisch Laboratorium Intradent, denkt er niet aan om tandartsen te helpen die al jarenlang in China kronen en brugwerk bestellen. © Gerard Vrakking

Tandartsen met handen in het haar om corona, maar ‘tandlabs’ weigeren hulp: ‘Ze zoeken het maar uit’

Nauwelijks mondkapjes voorhanden en grote problemen met de levering van tandkronen en brugwerk uit China. Tandartsen in Oost-Nederland zitten met hun handen in het haar vanwege het coronavirus. Tandtechnische laboratoria in onder meer Raalte en Apeldoorn kunnen wanhopige tandartsen helpen, maar doen dat niet. ,,Al bieden ze het dubbele.”

  1. Nederlands meisje (6) dood gevonden in vakantiepark: 'De familie was net aangekomen’
    UPDATE

    Nederlands meisje (6) dood gevonden in vakantie­park: 'De familie was net aangekomen’

    Een 6-jarig meisje van een Nederlands gezin is vanmiddag dood aangetroffen in het Belgische vakantiepark Molenheide in Houthalen-Helchteren, vlakbij de Limburgse grens. Het kind was circa twintig minuten vermist en is vermoedelijk overleden aan de gevolgen van een val. ,,Het meisje is door een nog onbekende oorzaak gestruikeld en kwam daarbij lelijk terecht. Het is allemaal heel snel gegaan”, zegt een woordvoerder van het park tegen deze site.