Valesca kreeg meer dan honderd kaarten: 'Voel me echt al minder eenzaam’
Volledig scherm
Valesca kreeg meer dan honderd kaarten: 'Voel me echt al minder eenzaam’ © DPG Media

Tas vol kaarten voor eenzame Valesca (27): ‘Komende zaterdag ben ik niet alleen’

Denk aan ElkaarValesca Paans (27), die vorige week op deze site open vertelde over haar eenzaamheidsgevoelens, is overspoeld met kaarten en berichten. Alle lieve boodschappen ontroeren haar, maar ze vindt ook dat de spotlights niet alleen op haar gericht moeten zijn.

22 reacties

 • G. Lemmen

  2 maanden geleden
  Ik weet zeker dat er een goed persoon komt waar je , je leven mee gaat delen.
 • Elaine Pierre

  2 maanden geleden
  CJH Pieterse. Wauw u beschrijft precies wat ik denk. Overigens bedoelde ik niet dat empathie er door corona niet meer is maar dat deze duidelijk des te duidelijker is geworden tijdens corona. Woord empathie gebruikt omdat ik niet genoeg tekens meer had te gebruiken. Maar het is inderdaad: het niet kunnen verplaatsen in n andere situatie. (Echt door te lange tijd al alleen aan eigen voordeel te denken) inderdaad merkt men pas wanneer men alleen komt te staan.
 • C.J.H. PIETERSE

  2 maanden geleden
  N.a.v. reacties mbt eenzaamheid als gevolg v. ziekte (v. jezelf of dierbaren) of de dood v.e. dierbare: ook dat is, helaas, in die situaties vaak 't geval. Veel, ws. zelfs de meeste mensen in je omgeving, vinden 't uiterst moeilijk om ermee om te gaan, weten niet wat te zeggen/doen, gevolg: mijdingsgedrag ('t contact met die mensen raak je ook nog kwijt). Zelf ben/was je mss. bang dat anderen vinden dat je te veel zeurt als je erover praat, dus doe je dat niet meer. Zo kom je samen niet verder.
 • Ruud Van Asselt

  2 maanden geleden
  You Never walk alone...
 • Alex Kerkhove

  2 maanden geleden
  Hoi,ik ben gemaakt door jouw verhaal e ben zelf chefkok en zou je willen aanbieding om een heerlijk diner voor je te meriden,lieve groet