Volledig scherm
Archieffoto. © ANP

Taxi schept tankende mensen: meerdere gewonden

Een taxichauffeur heeft vanmiddag bij een tankstation in Zaandam tankende mensen geschept. Volgens de politie verloor de taxichauffeur  door nog onbekende oorzaak de controle over het stuur. Drie personen raakten gewond en werden overgebracht naar het ziekenhuis.

Het incident vond plaats bij een Texaco-station aan de Julianaweg, parallel aan de A8 richting Amsterdam. De slachtoffers zijn de taxichauffeur en twee mensen die aan het tanken waren. Ze liepen nog onbekende verwondingen op. De ravage na het ongeluk is groot. Volgens een politiewoordvoerder zijn er in totaal drie gewonden naar het ziekenhuis vervoerd. Over de toestand van de gewonden is niets bekend. Twee mensen werden geschept toen ze stonden te tanken.

De politie is aanwezig om onderzoek te doen naar het ongeluk. Direct na het ongeval werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Het is niet duidelijk of er ook gewonden per helikopter naar het ziekenhuis zijn vervoerd.

Ter plekke is de omgeving afgezet. Er is een traumateam aanwezig met meerdere ambulances.

  1. Prik van een pieterman? Direct onder de hete kraan, dan is het (meestal) zo over

    Prik van een pieterman? Direct onder de hete kraan, dan is het (meestal) zo over

    Zijn naam klinkt als het begin een Sinterklaasliedje, maar de naklank is een stuk minder vrolijk. De kleine pieterman is een uiterst giftig visje, dat zich ook aan onze kusten ophoudt. Een steek van het diertje had grote gevolgen voor een Belgische badgast in Knokke. De vrouw draaide met een extreem allergische reactie het ziekenhuis in, maar hoewel pijnlijk is de prik van een pieterman doorgaans snel verholpen.