Een agent passeert de etalage van juwelier Brunott op de Rotterdamse Oude Binnenweg, waar eerder op de dag een ontsnapte tbs'er opgepakt werd terwijl hij een overval pleegde.
Volledig scherm
Een agent passeert de etalage van juwelier Brunott op de Rotterdamse Oude Binnenweg, waar eerder op de dag een ontsnapte tbs'er opgepakt werd terwijl hij een overval pleegde. © anp

'Tbs'er strenger beveiligd met verlof'

Kamerleden willen dat tbs'ers die op proefverlof gaan, voortaan strenger worden beveiligd. Daarmee opent het AD zaterdag. De parlementariërs zeggen dit na de ontsnapping donderdag van Ahmed K. Hij ging binnen 24 uur weer in de fout.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    12

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?