Henny de Haas, hier op archiefbeeld, had al langer de filosofie: het is niet de vraag óf je een keer digitaal wordt aangevallen maar wanneer.
Volledig scherm
PREMIUM
Henny de Haas, hier op archiefbeeld, had al langer de filosofie: het is niet de vraag óf je een keer digitaal wordt aangevallen maar wanneer. © MarieTherese Kierkels / Beeld W

Techneut slachtoffer van wereldwijde cyberaanval: ‘Dit is heel gehaaid’

Ook technisch dienstverlener Hoppenbrouwers is geraakt door de wereldwijde cyberaanval die op dit moment aan de gang is. Dankzij een uitstekende beveiliging wist het bedrijf met 1500 medewerkers de aanval vrijdagavond al op te merken. Inmiddels rijden werknemers af en aan om computers weer helemaal op te schonen.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.