Aspen Valley in Enschede
Volledig scherm
Aspen Valley in Enschede © GinoPress B.V.

Teller loopt hard op: al 165 besmettingen na clubavond in Enschedese disco

De corona-brandhaard die is ontstaan binnen de muren van discotheek Aspen Valley in Enschede, blijft maar oplopen. Liefst 165 van de ruim 600 bezoekers zijn inmiddels positief getest op het virus, meldt de GGD zondagmiddag. 

58 reacties

 • Anoniem

  2 jaar geleden
  H. Uitenbogaart. Dat dit gebeurd, verbaasd niemand lijkt mij. Deze jongeren zijn niet gevaccineerd en afstand houden in een discotheek of tijdens een feest is niet mogelijk. In het OV zijn ook maatregelen omdat afstand lastig of niet mogelijk is. Het testen blijkt fraude gevoelig dus zeg maar waar de schuldvraag ligt. De afstand wordt verder gewoon aangehouden Door de meesten van ons en dat met de vaccinaties is voor het moment het belangrijkste.
 • Douwe Wand

  2 jaar geleden
  De jeugd verpest het voor zichzelf, maar erger nog, voor de hele samenleving!
 • a.j. Hulst

  2 jaar geleden
  Lachen eigenlijk die domme, onwetende reacties over leegstromende ziekenhuizen, ben jij niet jong geweest? en nog een paar van die meelachers. Ik ken 3 mensen 15, 17 en 22 jaar oud met long-Covid. Tuurlijk 'niet ziek' maar nu maanden verder kunnen zij nog steeds geen 500 meter lopen, zijn zij om het minste of geringste moe, hebben een concentratieduur van hoogstens een kwartier en liggen vaker in bed dan dat ze in de kroeg staan. Long-Covid: de nieuwe pandemie voor de jeugd die niet ziek wordt!
 • Ron de Bruin

  2 jaar geleden
  Bart & Kim Straat. Vreselijk zeg die jonge mensen in de disco, lekker plezier hebben in het weekend. Ik zat er vroeger het hele weekend. Het liefst op donderdagavond al. En dan nog de zondagmiddag disco meepakken. Van mij mogen ze dansen, en veel plezier hebben. Lang leve het leven.
 • S. van Beijnum

  2 jaar geleden
  Op een gegeven moment moet je wel eens gaan ophouden met paranoia doen. Het verloopt perfect volgens plan: oudjes en kwetsbaren gevaccineerd (en de hele middenmoot ook eigenlijk, jongeren mogen zelfs al), zodat de boel weer open kan en er groepsimmuniteit kan worden opgebouwd.