Terrassen in Breda en Amsterdam ontruimd, elders paspoppen maar ook bier en bitterballen

Update / videoIn heel het land zijn terrassen bij wijze van protest weer neergezet. In Breda en Amsterdam werden gasten ontvangen, maar nadat de eerste drankjes geserveerd werden sloten de terrassen weer op last van handhavers. Veel andere horeca-ondernemers houden het bij een ludieke actie. Zij ontvangen geen gasten, maar zetten bijvoorbeeld paspoppen neer. In Vlaardingen waren échte bezoekers toegestaan en mocht zelfs alcohol worden geschonken.  

31 reacties

 • Jan meijeren

  1 maand geleden
  Ik heb het idee dat de Horeca regeert, ik weet niet of ze het nieuws volgen maar in Hoorn puilen de ziekenhuizen uit van Covid-19, in Tjechie vindt we ramp plaag, m.a.w. we zijn niet klaar met het virus, dus Horeca ga even erbij werken in de vleesindustrie, daar is genoeg vraag!
 • Duijzers

  1 maand geleden
  Ik heb mooi idee al geopperd aan het bestuur van KHN, maar nul reactie maar huilen in de media doen ze wel. Als we straks weer vol open zijn mogen alle burgers een week gratis eten en drinken omdat er hele berg van mijn en jullie belasting centen naar toe zijn gegaan. Ga ik ook egoïstisch kijken.. Plus een ieder die aan de geeuwhonger ligt kunnen 2 keer per week gratis naar de horeca. Alleen zie ik dat niet gebeuren..
 • Dennis Verschoor - herwig

  1 maand geleden
  Wat moet een horeca ondernemen anders doen dan op deze manier actie voeren. We leven tenslotte in het mooiste democratische land ter wereld toch? Een ieder heeft het recht van spreken en actie voeren maar sinds Covid-19 is en wel een tweedeling in onze samenleving aan het ontstaan. Van mij mag een ieder zijn mening hebben maar DOE NORMAAL. Iemand zijn terras besmeuren met ketchup waar slaat dit op! Corina is er en zal er altijd blijven. Net als andere virussen.
 • Tuinman

  1 maand geleden
  ik geef de meeste mensen gelijk volle super mag wel maar terras niet als hovenier bij een leer/werk bedrijf heb ik ook iedere week 2 of 3 leerlingen mee in 1 bedrijfsbus en dat zijn nooit iedere dag de zelfde dat wisselt steeds. en dat dus blijkbaar ook , net als dat we ook onze pauzes in die zelfde bus moeten houden, snappen jullie het nog, ik niet meer. jou daarom standaard maar 2 ramen open ook al vriest het buiten ,
 • Tom Vermeulen

  1 maand geleden
  Ik mijd overvolle supermarkten, ik begrijp er niks van, waarom wordt dat toegestaan?
 1. Alle NAVO-troepen vertrekken vanaf 1 mei uit Afghanistan
  Play

  Alle NA­VO-troe­pen vertrekken vanaf 1 mei uit Afghanis­tan

 2. Op bedevaart naar Mekka, maar dan op 1,5 meter afstand
  Play

  Op bedevaart naar Mekka, maar dan op 1,5 meter afstand