TERUGLEZEN | EMA onderzoekt nut derde Pfizer-prik; drukste ochtend Londense metro sinds corona

CoronavirusAfgelopen 24 uur zijn er 2151 positieve coronatests gemeld bij het RIVM. Het gemiddelde blijft hangen rond de 2100. Het EMA meldt dat ze aanvullend onderzoek gaan doen naar het nut van een derde prik met het Pfizer vaccin. Iedereen ouder dan 16 zou zo'n prik zes maanden na de tweede moeten krijgen. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in dit liveblog. Het oude liveblog kunt u hieronder teruglezen.

226 reacties

 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Dacht gisteren tezien dat de 1,5 toch al voorbij is . Of heb ik het mis ? Cees Oosterhout
 • Jan Heuvel

  1 jaar geleden
  Misschien handiger om die boosterprikken uit te stellen en de vaccins eindelijk eens wat eerlijker over de wereld te gaan verdelen?
 • Verkerk

  1 jaar geleden
  Pierre Verkerk. Iedereen die in aanmerking kwam heeft de spuiten mogen nemen. Dus die grote groep wordt niet ernstig ziek. Kinderen krijgen meestal op zijn hoogst een snotneus. Waar gaat dit over. Over 5 dagen weten we de resultaten van de mensenmassa in Adam. Zal net als alle voorgaande massa’s geen gillende sirenes opleveren. Grote singel lopen enz. afgelast. Wat een waanzin.
 • Berry Meijberg

  1 jaar geleden
  Kan de berichtgeving misschien positiever? Er staan dan misschien een paar 100 lokalen leeg, maar al die duizenden die gewoon gevuld zijn? Of is dat geen nieuws?
 • Jos van Zand

  1 jaar geleden
  Soms denk ik echt dat het komt door die OMT en RIVM. Zij geven adviezen aan de Jonge en regering.