Debby Gerritsen
Volledig scherm
Debby Gerritsen © Joost Hoving

Terwijl Rutte bleef schitteren door afwezigheid nam Van der Plas de touwtjes stevig in handen

ColumnDebby Gerritsen vervangt deze weken Özcan Akyol als columnist. Ze schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

171 reacties

 • J. Breuer

  1 maand geleden
  Ja het verschil ligt hier duidelijk in opvattingen. MP RUTTE interesseert het belang van de Nederlanders ( Boeren - de gewone bevolking .niet Alleen zijn imago telt voor hem. v.d. PLAS voor recht van een bevolkingsgroep DE BOEREN die bedreigd worden door een regering ( partijen )die mee huilen en geen oog hebben voor de zorgen van de gewone burger. Duurder worden van levensmiddelen - gas- stroom . De onhoudbare stroom van asielzoekers?? die steeds groter wordt.
 • J. v Oosten

  1 maand geleden
  Duidelijk is dat deze hardwerkende mensen geen tuig zijn maar niet serieus genomen worden. Er is blijkbaar bewust geen contact vanuit de overheid gelegd met deze beroepsgroep. Vervolgens geven ze niet thuis maar daarna wel de hele club veroordelen. Nee,..dit heeft een oorzaak en die begint in den Haag.
 • C.F. Luijsterburg

  1 maand geleden
  Er is maar 1 oplossing om uit deze impasse te komen: "Rutte moet weg" Onbegrijpelijk dat de politiek hier mee aan blijft modderen dat moet nu toch eindelijk wel duidelijk zijn. Hij gaat net zo lang door tot alles naar de knoppe is.
 • J Luteijn

  1 maand geleden
  Ergens klopt hier iets niet . De landbouw in het algemeen heeft een super grote sterke lobby organisatie . We lazen deze week over provinciale statenleden die via links of recht betrokken waren bij de landbouw en dan toch (totaal niet neutraal) stemmen op de landbouw uitbrengen!Totaal fout dus!! Veel mensen in mijn omgeving hebben het gevoel dat de boeren een koekje van eigen deeg krijgen. De lto lobby gaf aan dat het steeds groter moest , steeds meer groei. En natuurlijk meer investeren .
 • Van der Wal

  1 maand geleden
  En dan bij de filmpjes van het ad over boeren het laten zien wat voor troep ze achterlaten. Dit is een grote poppenkast.