Supporters van Feyenoord tijdens de wedstrijd tegen Vitesse in de Kuip op 25 april, de wedstrijd hoorde bij de eerste serie pilots.
Volledig scherm
PREMIUM
Supporters van Feyenoord tijdens de wedstrijd tegen Vitesse in de Kuip op 25 april, de wedstrijd hoorde bij de eerste serie pilots. © ANP

Test met publiek bij sport en evenementen: 'Sommigen hadden tranen in ogen’

interviewVanaf morgen is er weer publiek, met een negatieve coronatest, welkom bij (sommige) sportwedstrijden en evenementen. Een nieuwe serie pilots van Testen voor Toegang. 

9 reacties

 • Frank vd Berg

  1 maand geleden
  Beste Norbert, leg eens uit waarom testen altijd belangrijk is? Wat schiet je daarmee op als er een goed gezond mens zonder symptomen tegenover je staat?
 • Norbert Schooten

  1 maand geleden
  Testen is altijd belangrijk, mensen die denken dat het niet belangrijk is of dat het onzin is moeten zich eerst maar eens gaan verdiepen wat Covid is.
 • Frank vd Berg

  1 maand geleden
  beste Jeroen, het gaat er (in eerste instantie) niet om of het gratis is of wat euro's kost. . Het gaat erom dat het onzinnig is om goed gezonde asymptomatische mensen te testen. Want er wordt geen NU (of bijna) besmettelijk zijn mee aangetoond : het is onzin.
 • jeroen blaat

  1 maand geleden
  Beste Frank. Die €7,50 per test bedoeld u? Het zou eigenlijk gewoon gratis horen te wezen vind ik persoonlijk maar ja helaas overheid wil graag geld in de schatkist terwijl ze rijk zat zijn.
 • Frank vd Berg

  1 maand geleden
  Beste Jeroen. Experimenteel prikken doe ik niet, ik heb een goed immuunsysteem en wacht eerst de testresultaten wel af de komende twee jaar of misschien komen er toch wel profylaxe op de markt die het werk doen. . Voor wat betreft testen, "minisculle deeltjes" en een "volledige test" tonen niet aan of je NU (of bijna) besmettelijk bent, zeker niet als je verder asymptomatisch bent. Het heeft dus geen enkele zin zo'n test behalve geldklopperij.