Tijmens (13) hart klopt voort na dodelijke botsing op voetbalveld

videoSaskia van den Heuvel (48) zou de tweede helft gaan kijken, maar ze zag haar zoon nooit meer bij bewustzijn. Die dag, 1 september, overleed de 13-jarige Tijmen uit ’s-Heerenberg als gevolg van een botsing op het voetbalveld. 

‘Tijmen was opgetogen, had echt zin om te gaan voetballen. Hij ging op de fiets. Ik zou later gaan, met de teckel. Ik ging vaak kijken. Dion, zijn vader, ging vlaggen en ik ging voor de tweede helft.

Ik was hier net de hoek om, onderweg naar het voetbalveld, toen Dion belde. ‘Sas, Tijmen ligt hier, bewusteloos, ze krijgen ’m er niet bij. 112 is nu gebeld.’ Ik weet nog dat ik vroeg: ‘Maar hij ademt toch nog wel?’ ‘Dat weet ik niet’, zei hij.

Toen raakte ik in paniek.

  1. Bekende boerenactivist na tractor-ravage: ‘Mijn vader pleegde zelfmoord om landbouwbeleid’
    video

    Bekende boerenacti­vist na trac­tor-ravage: ‘Mijn vader pleegde zelfmoord om landbouwbe­leid’

    De 30-jarige Arjen Schuiling, een van de bekendste boerenactivisten van Nederland, is weer op vrije voeten nadat hij maandag werd aangehouden voor betrokkenheid bij een levensgevaarlijk incident met een trekker in Groningen. Hij blijft verdacht van openlijke geweldpleging, maar houdt vol onschuldig te zijn. ,,Ik moest gewoon in Groningen zijn. Voor mezelf, de boeren en voor mijn vader.”