Tijmens (13) hart klopt voort na dodelijke botsing op voetbalveld

videoSaskia van den Heuvel (48) zou de tweede helft gaan kijken, maar ze zag haar zoon nooit meer bij bewustzijn. Die dag, 1 september, overleed de 13-jarige Tijmen uit ’s-Heerenberg als gevolg van een botsing op het voetbalveld. 

‘Tijmen was opgetogen, had echt zin om te gaan voetballen. Hij ging op de fiets. Ik zou later gaan, met de teckel. Ik ging vaak kijken. Dion, zijn vader, ging vlaggen en ik ging voor de tweede helft.

Ik was hier net de hoek om, onderweg naar het voetbalveld, toen Dion belde. ‘Sas, Tijmen ligt hier, bewusteloos, ze krijgen ’m er niet bij. 112 is nu gebeld.’ Ik weet nog dat ik vroeg: ‘Maar hij ademt toch nog wel?’ ‘Dat weet ik niet’, zei hij.

Toen raakte ik in paniek.

  1. Verkrachting en aanslag mogelijk tegelijk behandeld in zaak tegen Gökmen Tanis

    Verkrach­ting en aanslag mogelijk tegelijk behandeld in zaak tegen Gökmen Tanis

    Het OM overweegt de verkrachtingszaak waarin Gökmen Tanis verdachte is samen te voegen en gelijktijdig te behandelen met de behandeling van de tramaanslag. Dat zegt het OM in reactie op vragen van deze nieuwssite. ,,Een beslissing daarover is nog niet genomen,” aldus het OM. Tanis moet op 1 juli voor het eerst voor de rechter komen vanwege de aanslag op de tram. Twee weken later is de verkrachtingszaak gepland.