In de school waar Tim van der Steen op zat, hangt een foto met een krachtige boodschap.
Volledig scherm
In de school waar Tim van der Steen op zat, hangt een foto met een krachtige boodschap. © PZC

TikTokvideo voor doodgestoken Tim al duizenden keren bekeken: ‘Zo wordt hij niet vergeten’

Gevoelig nummer, pakkende tekst. De Middelburgse Esmee van der Steen (18) is blij met de TikTokvideo, die ze speciaal voor haar doodgestoken broertje Tim (15) liet maken. De clip is al ruim 44.000 keer afgespeeld. ,,Zo wordt Tim niet vergeten.’’

 1. 'Corrupte' cardiologen in ziekenhuis: 3,1 miljoen euro aan smeergeld opgestreken van farmaceuten
  PREMIUM

  'Corrupte' cardiolo­gen in ziekenhuis: 3,1 miljoen euro aan smeergeld opgestre­ken van farmaceu­ten

  Bepaalt een cardioloog welke medische hulpmiddelen in het ziekenhuis worden gebruikt? Vijf (voormalig) hartspecialisten van Isala uit Zwolle worden verdacht van corruptie. Ze zouden voor miljoenen zijn omgekocht door een medisch leverancier. Alsof zo’n arts het inkoopbeleid bepaalt, zegt een van hun advocaten schamper. In de praktijk is de invloed van fabrikanten op medisch specialisten al jaren groot.
 2. Voormalig FC Utrecht-directeur Piet Buter ontkent verkrachting Vera Pauw: ‘Ik ben totaal verbijsterd’
  aangifte/met video

  Voormalig FC Utrecht-directeur Piet Buter ontkent verkrach­ting Vera Pauw: ‘Ik ben totaal verbijs­terd’

  De man die door voormalig bondscoach Vera Pauw wordt beschuldigd van verkrachting is - zo vermoedt hij zelf - de 73-jarige oud-voetbaltrainer Piet Buter. De voormalige technisch directeur van FC Utrecht geeft toe dat hij in de jaren 80 een kortstondige affaire heeft gehad met de veertien jaar jongere voetbaltrainster, maar zegt dat er van verkrachting ‘absoluut geen sprake’ is geweest. ,,Dit komt voor mij en mijn gezin als een donderslag bij een heldere hemel”, vertelt Buter, zelf ook oud-bondscoach van de Leeuwinnen, tegen deze site.