Mark van den Oever.
Volledig scherm
Mark van den Oever. © ANP

Toch geen harde acties van Farmers Defence Force: ‘Blijk van goede wil richting kabinet’

Farmers Defence Force schort harde acties voorlopig op ‘uit blijk van goede wil’ naar het kabinet. Voorman Mark van den Oever zegt dat de groep dat doet als eerste handreiking in de hoop dat de overheid kiest voor andere plannen om de uitstoot van stikstof terug te brengen.

125 reacties

 • ruud duiven

  2 maanden geleden
  Erik Luiten denkt hier wat anders over. Kom op normaal niet gesubsidieerde hardwerkende Nederlanders. We gaan naar Aalten. Paar mooie acties voor zijn deur. Komt geen voer meer in, en geen melk meer uit. Gevalletje jammer Erik
 • Sina Hogeboom

  2 maanden geleden
  Actie of niet kabinet doet waar die zin in heeft altijd al zo geweest.En met de verkiezingen heb ik het idee dat dat ook niet fair gaat!
 • Rijn van Dijk

  2 maanden geleden
  Er wordt hier nogal geroeptoeterd over de hoeveelheid vlees die Nederland exporteert. Misschien toch even goed om eerst even te checken het werkelijk zit. Nederland exporteerde in 3,6 miljard kilo vlees en we importeerde 3,8 miljard kilo. Dit zij cijfers van 2020 gewoon te vinden op b.v. de site van het CBS.
 • J.P. Andriessen

  2 maanden geleden
  Slimme zet. Met het kabinet op reces, en half Nederland op vakantie, heeft het toch geen zin om actie te voeren. Straks als Rutte en co. weer in het pluche zitten, DAN moet je toeslaan met acties gericht op de politiek zelf. Daarnaast is het nog maar zeer de vraag of dit kabinet er rond kerst nog zit. Heb het idee dat als men niet snel met oplossingen komt er links en rechts stekkers worden getrokken. Men is niet blij met D66.
 • Guido Theunis

  2 maanden geleden
  Ik ben het beu dat mensen denken dat het boerenland alleen maar uit groene weilanden bestaat. Boeren van nu ook niet meer de boeren van vroeger. Het zijn directeuren van een geautomatiseerde fabriek. Het mag best een beetje minder en we houden voldoende voedsel over in NL. Daarover: kijk eens goed waar je voedsel vandaan komt... Ook zonder de NL boeren is er voedsel genoeg. Dankzij de sterke lobby konden boeren jarenlang uitbreiden. Nu lukt het niet meer. Moet je niks in de fik gaan zetten!