Topman Schiphol ziet geen andere optie: ‘Deze zomer vluchten beperken om chaos te voorkomen’

Update/Met videoSchiphol gaat deze zomer het aantal vluchten beperken om drukte als afgelopen week op het vliegveld te voorkomen. Dat deelt directeur Dick Benschop, die tijdens de persconferentie vanmiddag ook zijn excuses aanbood voor de chaos deze meivakantie. Ook gaat de luchthaven meer personeel werven en de lonen verhogen.

80 reacties

 • De Vlieger

  5 maanden geleden
  Makkelijk van Benschop. Excuses en we gaan weer verder met dit slechte beleid. Wat koopt de reiziger nou voor deze excuses?
 • petrus den Oude

  5 maanden geleden
  Lelystad airport voor vakantievluchten is nog steeds een utopie. Schiphol draait zichzelf de nek om. Welkom in Nederland.
 • ervan weg

  5 maanden geleden
  Ervan Deze man weet niet wat hij doet stap op Benschop nu veel beter en minder schade ... Is deze man wel gezond ???zo te zien niet erg .......
 • wilco massaar

  5 maanden geleden
  Deze man is het voorbeeld van een politieke aanstelling waarbij de persoon geen enkele kennis van zaken heeft. Deze man heeft klaarblijkelijk nooit echt in het bedrijfsleven gewerkt , vandaar zijn schandalige voorstel.
 • M Waarhold

  5 maanden geleden
  @Marinus Bravenboer zo lust ik er nog wel een paar. gas te duur? Trui aan. File? met de bus. Dus je moet zelf overal maar een mouw aan passen? Zo werkt dat niet. En mogen mensen zelf weten wat ze doen en de dienst verkrijgen waar men voor betaald en hard voor gewerkt hebben?
 1. Camper van het Jaar is Bürstner Lyseo Gallery, Adria Altea gekozen tot Caravan van het Jaar
  Campers & Caravans

  Camper van het Jaar is Bürstner Lyseo Gallery, Adria Altea gekozen tot Caravan van het Jaar

  De Bürstner Lyseo Gallery TD 649 G is gekozen tot Camper van het Jaar 2023. Het bijzondere aan deze halfintegraal camper is zijn oppompbare alkoof. Als je ermee rijdt heeft hij gewoon een ‘plat dak’, wat scheelt in de luchtweerstand en dus het brandstofverbruik. Maar eenmaal op de plaats van bestemming ontstaat er op het dak een heuse slaapkamer, die je via een vaste trap bereikt.
 2. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”