Topman Schiphol ziet geen andere optie: ‘Deze zomer vluchten beperken om chaos te voorkomen’

Update/Met videoSchiphol gaat deze zomer het aantal vluchten beperken om drukte als afgelopen week op het vliegveld te voorkomen. Dat deelt directeur Dick Benschop, die tijdens de persconferentie vanmiddag ook zijn excuses aanbood voor de chaos deze meivakantie. Ook gaat de luchthaven meer personeel werven en de lonen verhogen.

86 reacties

 • De Vlieger

  2 maanden geleden
  Makkelijk van Benschop. Excuses en we gaan weer verder met dit slechte beleid. Wat koopt de reiziger nou voor deze excuses?
 • petrus de ruijter

  2 maanden geleden
  Lelystad airport voor vakantievluchten is nog steeds een utopie. Schiphol draait zichzelf de nek om. Welkom in Nederland.
 • H. Ruitenbroek

  2 maanden geleden
  Als een oorlogsschip lek raakt dan moet je dit nu dichten want anders verzuip je. In het softe bedrijfsleven staan ze erbij en kijken ze ernaar zich afvragend hoe dit nou toch kon gebeuren en waarom het hun nou toch niet gegund was dat ze de afgelopen maanden uit hun neus hebben zitten eten. Snurkers.
 • H. Ruitenbroek

  2 maanden geleden
  Wat is dit voor een k*tmentaliteit. Geef al de kantoormedewerkers een overall en zet ze in waar er een tekort is. Na al die staatssteun mag het Nederlandse volk verwachten dat er gebikkeld wordt. Regeren is vooruitzien en slechte managers anticiperen niet tijdig.
 • H. Ruitenbroek

  2 maanden geleden
  Is er zo eentje die in zijn studententijd neerkeek op de gewone man en nu gaat hij alles voor de gewone man regelen? Een pirouette is het niet maar wel een 180 graden draai.
 1. Politiebondvoorzitter: boerenactie bij huis minister is ‘aanval op rechtsstaat en democratie’

  Politie­bond­voor­zit­ter: boerenac­tie bij huis minister is ‘aanval op rechts­staat en democratie’

  ,,Dit is ontoelaatbaar. Hier worden grenzen overschreden en rechtstreeks onze rechtsstaat en democratie aangevallen.” Dat zegt voorzitter Jan Struijs van de Nederlandse Politiebond in een reactie op de situatie bij het huis van minister Christianne van der Wal (Natuur en Stikstof) dinsdagavond, die volgens de politie zo dreigend was dat agenten voor hun eigen veiligheid moesten kiezen en daardoor niet direct konden ingrijpen.