‘Tot eind deze maand geen wedstrijd Nederlands elftal kijken op het terras van de kroeg’

VideoTot eind juni komen er geen tv-schermen op de terrassen voor de EK-wedstrijden van het Nederlands elftal. Dat zeiden justitieminister Ferdinand Grapperhaus en voorzitter Hubert Bruls van het Veiligheidsberaad maandagavond tegen de pers. 

6 reacties

 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Ben net winkelen geweest en steeds meer mensen zonder mondkapje in de winkels,en ik idioot me er maar aan houden . En met heel warm weer geen pretje. En waarom geen grote beeldschermen voor de jeugd bv of per straat iets regelen . Na de herfst zijn we toch weer terug naar af,zal je zien. Wilma lutz landgraaf
 • M Waar

  2 maanden geleden
  Schei toch uit ! Er is slechts een kleine hoeveelheid Nederlanders die het nog serieus nemen en dat zijn de mensen die altijd wat willen mankeren. Dit is gewoon flauwekul. De angsthazen voorspellen weer een berg onheil. Nee ik ben geen ontkenner maar iemand die gewoon zijn verstand gebruikt. We mogen wel naar de kroegen maar een wedstrijdje kijken gaat niet, je reinste flauwekul !! De geloofwaardigheid is bij ons al lang weg en dat met een medische achtergrond.
 • Jorick de Jong

  2 maanden geleden
  'Nog even geduld'. Dat heb ik vaker gehoord.
 • Rick van Wijk

  2 maanden geleden
  prima want nederland is toch na 3 wedstrijden klaar.
 • alex Hol

  2 maanden geleden
  Er is geen enkele reden voor! Iedereen boven de 40 is ingeënt en dit is net als de helmplicht voor snorfietsers (25!! Km/pu) onzin en betutteling omdat iemand z'n statement wil maken. We moeten auto's gaan verbieden. Super gevaarlijk! Ow wacht, dat is de melkkoe van de overheid, he.
 1. Geen strafvervolging mariniers om racistische appjes: ‘Niet in openbaar gedaan’

  Geen strafver­vol­ging mariniers om racisti­sche appjes: ‘Niet in openbaar gedaan’

  Het Openbaar Ministerie gaat geen strafrechtelijk onderzoek doen naar zes mariniers die ‘kwetsend en beledigend beeldmateriaal’ hebben gedeeld in een dienstgerelateerde WhatsAppgroep. Het ging onder meer om ‘afbeeldingen die uitermate kwetsend zijn voor mensen met een donkere huidskleur’, aldus het OM. Omdat de uitlatingen niet in het openbaar zijn gedaan, is vervolging niet op haar plaats, meent justitie.