Treinen nachtnet rijden wel, problemen in de ochtend waarschijnlijk zo goed als voorbij

VIDEODoor een technische storing bij de NS rijden er vanavond in het hele land geen treinen meer. De treinen van het nachtnet kunnen wel rijden. Ook zegt de NS dat maandagochtend naar verwachting de normale dienstregeling grotendeels weer kan worden opgestart.

117 reacties

 • Van Rossem

  3 maanden geleden
  D66 en GroenLinks en PvdA vallen straks over elkaar heen om te zeggen dat het een Hack en Russische oorlog verklaring is.
 • C.J.H. PIETERSE

  3 maanden geleden
  "Vakbondsbestuurder Henri Janssen v. FNV Spoor is verbijsterd": hij is het spoor bijster; hij is 'n BEstuurder (maar rijdt ws. zelf niet op 'n trein, maar wel in z'n auto), heeft 't over lokale BIJstuurders op de grote perrons (maar dat was vroeger, vóór de reorganisatie: hoelang geleden?). Nu heeft de NS WEGstuurders in dienst, die klanten het bos in sturen: "Beste treinreizigers, door het ontbreken v. vervangend vervoer moet u op eigen houtje naar uw plaats van bestemming: veel succes verder!"
 • Peter Serný

  3 maanden geleden
  En wat voor compensatie krijg je van de NS, nul komna nul. Wel de lasten maar niet de lusten.... Nog maar te zwijgen voor de arme studenten. Jammer NS.
 • Henny Hilkhuijsen

  3 maanden geleden
  De treinen gaan vervangen door metro's. Daar ben ik wel super tevreden over. De bussen lieten het ook aardig afweten vandaag.
 • Steven Fletcher

  3 maanden geleden
  Christopher uit Canada: vandaag gaat het een keer mis. Elektriciteit is vele malen beter dan diesel. Als alle Nederlandse treinen op diesel zouden rijden dan is de uitstoot vele malen hoger dan in Canada omdat hier veel meer mensen de trein pakken.