Forensische opsporing doet op 5 februari 2021 onderzoek bij de woning van de overleden Hans van de Ven in Amstelveen. Het onderzoek werd afgeblazen toen een schouwarts een natuurlijke dood vaststelde.
Volledig scherm
Forensische opsporing doet op 5 februari 2021 onderzoek bij de woning van de overleden Hans van de Ven in Amstelveen. Het onderzoek werd afgeblazen toen een schouwarts een natuurlijke dood vaststelde. © Vivian Tusveld

Tuchtklacht tegen schouwarts in zaak oud-inlichtingenmedewerker Hans van de Ven

Tegen de schouwarts die vorig jaar een natuurlijke dood vaststelde bij oud-inlichtingenmedewerker Hans van de Ven is een medische tuchtklacht ingediend. Door de conclusie van de arts werd het politieonderzoek naar de schimmige dood stopgezet. Onderzoek van deze site deed de zaak heropenen.

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  8

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.