De gevreesde drugsbaron Çetin G. wordt in Turkije gezien als het kopstuk in een omvangrijk drugsonderzoek genaamd ‘Operatie Moeras’.
Volledig scherm
PREMIUM
De gevreesde drugsbaron Çetin G. wordt in Turkije gezien als het kopstuk in een omvangrijk drugsonderzoek genaamd ‘Operatie Moeras’. © UAV

Turkse justitie eist 1482 jaar gevangenisstraf tegen Schiedamse drugsbaron Çetin G. en compagnon

De Schiedamse drugsbaron Çetin G. en zijn compagnon Nejat D. hangt gezamenlijk 1482 jaar gevangenisstraf boven het hoofd. Dat is althans de enorme eis van het gerechtshof in Ankara tegen het tweetal, melden Turkse nieuwsbronnen. Çetin G., die in 2016 zijn enkelband doorknipte en de benen nam naar zijn thuisland, wordt samen met zijn partner in crime gezien als leider van een drugsbende.

34 reacties

 • D.P. Schreuders

  2 jaar geleden
  Laat maar lekker daar in zijn eigen LAND ,daar weten ze tenminste wat rechtspraak is en niet dat pappen en nathouden zoals hier in NEDERLAND.
 • Marijn de Jonge

  2 jaar geleden
  Als hij in de gevangenis zat, wat moest hij dan met een enkelband?? Lekker naïef weer van de Nederlandse justitie. Laat m daar maar vastzitten.
 • gert meijboom

  2 jaar geleden
  Met aftrek van voorarrest, scheelt toch. @Eddy Robles: blijkt dat je toch wat hebt met Turks rechtssysteem, wist je dat?
 • Piet van den Dool

  2 jaar geleden
  Lekker in Turkije laten zitten. Heeft hij echt gevangenis straf.
 • Marco S. Zelf

  2 jaar geleden
  Hij mag zijn straf vast in Nederland uitzitten en is over 5 jaar weer op vrije voeten. Gokje: Hij moet en zal zijn straf hier uitzitten en hoeft daarna niet naar Turkije terug, vanwege de barre omstandigheden in de gevangenis daar?