Volledig scherm
© videostill

TV-columnist Angela de Jong en foodtrendwatcher Esther Haanschoten te gast in De Ochtend Show to Go

In De Ochtend Show to go van vrijdag 19 april zijn TV-columnist Angela de Jong en foodtrendwatcher Esther Haanschoten te gast. De show wordt dit keer gepresenteerd door Roel Maalderink en Yora Rienstra en is vanaf 7.30 uur live te zien in onze app en op deze site.

Angela de Jong komt praten over de negende editie van The Passion in Dordrecht. Hoe hebben de kijkcijfers uitgepakt en zijn er nog valse noten gezongen? Daarnaast spreken we Angela over de transfer van Frans Bauer naar RTL en praten we over het pijnlijke TV-optreden van Yvon Jaspers bij Pauw.

Foodtrendwatcher Esther Haanschoten komt praten over de laatste trends voor de paastafel. Dit jaar staat Pasen in het teken van gezonder en bewuster eten. Dat betekent veel groente en vegetarische gerechten en minder alcohol.

Ook Piet Paulusma komt voorbij met de weersvoorspelling voor dit paasweekend.

Volg De Ochtend show to go op InstagramTwitter en Facebook.

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes.

  1. HAK voert als eerste voedselfabrikant Nutri-Score in: ‘waar wachten we nog op?’

    HAK voert als eerste voedselfa­bri­kant Nu­tri-Sco­re in: ‘waar wachten we nog op?’

    Als eerste in Nederland voert groentefabrikant HAK het voedselkeuzelogo Nutri-Score in. Of het nu een pot appelmoes, doperwtjes, kersen of rode kool is, de etiketten van de HAK-producten worden vanaf 1 september voorzien van het nieuwe logo dat aan de hand van kleuren en lettercodes aangeeft hoe gezond drinken of eten is. Timo Hoogeboom, algemeen directeur van HAK, legt uit waarom zijn bedrijf het voortouw neemt.