Volledig scherm
Archiefbeeld van de Karel Doormanweg in Dordrecht. Het balkon dat naar beneden kwam was van een flat in aanbouw gelegen aan deze straat. © Google streetview

Twee bouwvakkers gewond na instorten balkon Dordrecht

In Dordrecht zijn vanochtend twee bouwvakkers gewond geraakt toen een balkon van een flat in aanbouw afbrak. Het balkon kwam vanaf ongeveer 10 meter hoogte naar beneden. Beide mannen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Beide mannen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Ze zijn niet zwaargewond, aldus een woordvoerster van de politie. Beide bouwvakkers zijn aanspreekbaar.Collega's van de mannen die het incident aan de Karel Doormanweg zagen gebeuren, krijgen slachtofferhulp.

  1. Boeren staan kurkdroog in de Achterhoek: ‘Dit heb ik in veertig jaar niet meegemaakt’
    PREMIUM

    Boeren staan kurkdroog in de Achterhoek: ‘Dit heb ik in veertig jaar niet meegemaakt’

    Sinds gisteren is het in de Achterhoek en in delen van het Vechtdal verboden om oppervlaktewater te gebruiken vanwege de droogte. Op sommige plaatsen is het zo nijpend, dat ook het grondwater niet langer mag worden opgepompt. Een ramp voor de boeren die vorig jaar al kampten met misoogsten ,,Twee jaar achter elkaar zo droog heb ik in veertig jaar niet meegemaakt’’, foetert boer Gerrit Rappard (60) uit Barchem.