Twee streepjes na twee vingers schuim: Wilbert (38) viert carnaval als positieve zelftest

Wilbert van den Broek uit Cuijk (38) was twee jaar geleden ‘een soort cowboy’. ,,Met zo'n paard om mijn middel.” Maar hij wilde dit jaar zelf een carnavalsoutfit maken. Wat het werd: een zelftest. ,,Een positieve, want ik wil het positief houden.”

 1. Xander W. stal 6,1 miljoen euro van zijn baas en leefde een luxe dubbelleven. Tot hij tegen de lamp liep
  PREMIUM

  Xander W. stal 6,1 miljoen euro van zijn baas en leefde een luxe dubbelle­ven. Tot hij tegen de lamp liep

  Hij kocht dure auto’s, zoals een blauwe Audi R8 met een vanaf-prijs van een kwart miljoen, een horloge van meer dan twintig mille of hij nam een privéjet. Was het uit jaloezie, omdat zijn collega’s in zijn ogen te veel verdienden? Of zat hij met zichzelf in de knoop? De 44-jarige voormalige registeraccountant Xander W. hoorde vrijdag vier jaar cel tegen zich eisen voor fraude van ruim 6,1 miljoen euro.
 2. Anton (94) doet ook de laatste sportles van Olga mee, op zijn pantoffels: ‘Een pluimpje voor mezelf’
  PREMIUM

  Anton (94) doet ook de laatste sportles van Olga mee, op zijn pantoffels: ‘Een pluimpje voor mezelf’

  Zodra de eerste klanken van de melodie van Nederland in Beweging de woonkamer van Anton Stam vullen, begint hij aan de standaard zijstap-tik. Op zijn pantoffels. Met gemak doet hij er nog een swingende vingerknip bij, zoals Olga Commandeur vraagt. Vrijdag presenteerde ze na 23 jaar haar laatste sportles. De 94-jarige Oosterhouter miste er in al die jaren geen een.
  Oosterhout, Roosendaal