Tweede verdachte (18) opgepakt in zaak-Mallorca, Sanil B. nu ook verdacht van doodslag Carlo (27)

VIDEODe politie heeft gisteravond een tweede verdachte aangehouden in de zaak rond de fatale mishandeling op Mallorca. Het gaat om een 18-jarige man uit Hilversum. Hij en de al eerder opgepakte Sanil B. (19) worden onder meer verdacht van doodslag op de 27-jarige Carlo Heuvelman uit Waddinxveen. 

 1. Eerste verdachte opgepakt die betrokken was bij vechtpartijen op Mallorca waarbij Carlo (27) overleed
  Play
  VIDEO

  Eerste verdachte opgepakt die betrokken was bij vechtpar­tij­en op Mallorca waarbij Carlo (27) overleed

  De politie heeft vanochtend een 19-jarige man uit Hilversum aangehouden voor twee verschillende geweldsincidenten op Mallorca. Bij een van die twee incidenten kwam Carlo Heuvelman om het leven, maar de man die nu is opgepakt wordt (nog) niet verdacht van het schoppen van Carlo. Hij wordt verdacht van tweemaal poging doodslag vanwege het schoppen van andere slachtoffers. Het gaat om Sanil B., bevestigt de vader van de verdachte tegenover deze nieuwssite.
 2. Özcan Akyol over Wilders: ‘Kansloos en betekenisloos, Knoops laat zich voor zijn karretje spannen’
  PREMIUM
  46

  Özcan Akyol over Wilders: ‘Kansloos en betekenis­loos, Knoops laat zich voor zijn karretje spannen’

  Er was een boze tweet van Geert Wilders, een verzoek tot rectificatie van advocaat Geert-Jan Knoops en een mediastormpje. En daarna... helemaal niets. Özcan Akyol verbaast zich over de gang van zaken nadat hij met een uitspraak bij VI Vandaag de woede van de PVV-leider wekte. ‘Wilders klaagt dat hij niet gehoord wordt. Vind je het gek, als je zo infantiel politiek bedrijft?’