Uitzendbaas schopt en slaat arbeidsmigrant op uitgelekte video: ‘Verschrikkelijk om te zien’

VIDEOEen manager van Reyhan, één van de grote uitzendbureaus in de Nederlandse vleessector, heeft een arbeidsmigrant onlangs finaal in elkaar geslagen. Dat blijkt uit een uitgelekte video. Vakbond FNV heeft aangifte gedaan. Slachterijgigant Vion heeft de samenwerking met Reyhan meteen stopgezet.

 1. Vrouw (18) opgepakt vanwege cartoonrel op Rotterdamse school

  Vrouw (18) opgepakt vanwege cartoonrel op Rotterdam­se school

  Een 18-jarige vrouw uit Rotterdam is vrijdagochtend opgepakt in het onderzoek naar de bedreigingen richting het Emmauscollege en een docent van die school. Zij wordt ervan verdacht dat ze op sociale media heeft opgeroepen tot het plegen van strafbare feiten richting de school en docent, meldt de politie. De docent had in zijn klaslokaal een cartoon hangen waarop een aanslagpleger van de aanval op Charlie Hebdo wordt bespot.
 2. LIVE | Merkel zint op Duitse ‘megalockdown’, EU overlegt over coronapaspoort om vrij reizen
  Coronablog

  LIVE | Merkel zint op Duitse ‘megalock­down’, EU overlegt over coronapas­poort om vrij reizen

  Het aantal mensen in Duitsland dat sinds de uitbraak van het coronavirus besmet raakte, is vandaag de twee miljoen gepasseerd. Onze oosterburen melden 22.300 nieuwe coronabesmettingen over de afgelopen 24 uur. Reden voor bondskanselier Merkel het corona-overleg met de deelstaatministers te vervroegen. Merkel zou een ‘megalockdown’ voor ogen hebben, aldus Duitse media. Tegelijkertijd discussiëren EU-leiders volgende week tijdens een coronatop over de mogelijkheid om mensen die tegen Covid-19 zijn ingeënt vrij te laten reizen in de EU. Ook vandaag volgen we alle ontwikkelingen rond het virus in ons liveblog. Het nieuws van de afgelopen dagen lees je hier terug.
 1. Morgen witte straten op veel plekken in Nederland
  Play

  Morgen witte straten op veel plekken in Nederland

 2. Einde kabinet Rutte-III in zicht: Val lijkt onafwendbaar
  Play

  Einde kabinet Rutte-III in zicht: Val lijkt onafwend­baar