Storing bij de Geldmaat.
Volledig scherm
Storing bij de Geldmaat. © Bram van de Biezen

Unieke landelijke storing bij pinautomaten: geld opnemen en storten was urenlang niet mogelijk

UpdateAlle circa 3800 geldautomaten en geldstortautomaten van de grote banken in Nederland zijn tijdelijk uitgezet. Geldmaat, de organisatie die de automaten voor de banken beheert, heeft dat gedaan naar aanleiding van een netwerkstoring van de softwareleverancier in Noorwegen. Inmiddels is de storing grotendeels verholpen en zijn de automaten opnieuw opgestart.

27 reacties

 • Jan Borst

  1 jaar geleden
  banken lopen al jaren weg voor hun verantwoordelijkheid zo weinig mogelijk service aanbieden zoveel mogelijk uitbesteden en zoveel mogelijk verdienen over de ruggen van alle rekeninghouders pinnen is ook al kwalijk te noemen met regelmatige grote storingen en dan kan je gewoon niks kopen dan alleen maar contant te betalen pinnen is verfoeilijk voor degenen die daar niet mee om kunnen gaan wat resulteert in rood staan waar de banken weer smerig veel geld verdienen en zelf de rente op nul %
 • Roelfsema

  1 jaar geleden
  Gaaaaaf! Heb al jaaaaren geen geld automaat gebruikt. Wat een nostalgisch artikel.
 • Ingrid Baum

  1 jaar geleden
  Mensen hoelang duurt het voordat jullie wakker worden. @David Molenaar, @R. Moermans het duurt niet lang meer. Alles deze week cashen. @Liebrand uw wens komt ook uit en iedereen kijkt schaapachtig toe.
 • Erik Hoogeweij

  1 jaar geleden
  Regelmatig storingen bij Geldmaat, ook het storten van geld kan vaak niet! Goed geregeld. Vandaag €200 gepind en kreeg niets, maar wel afgeschreven. Begin van de avond is bedrag weer ‘bijgeboekt’.
 • Wilhelmus Liebrand

  1 jaar geleden
  Ik wacht met smart op de dag dat de stroom voor onbepaalde tijd uitvalt. Liefst een week, dat wordt pas leuk.