Gert-Jan van Duren: eindelijk een uitkering.
Volledig scherm
Gert-Jan van Duren: eindelijk een uitkering. © Bert Kamp

UWV gaat plotseling akkoord: toch uitkering voor doodzieke Almeloër Gert-Jan

Goed nieuws voor de chronisch zieke Almeloër Gert-Jan van Duren, die vorige week op bed een rechtszaak bijwoonde tegen het UWV: hij krijgt een IVA-uitkering. De reguliere aanvraag is goedgekeurd. De rechter moet nog beslissen of ook de versnelde aanvraag wordt gehonoreerd.

34 reacties

 • Theo Pardoel

  2 weken geleden
  Werk gelukkig niet bij UWV! Maar als je dit toch lees zou ik nooit maar dan ook werkelijk nooit durven vertellen, ik werk bij de UWV.. zou mij kapot schamen!!!
 • cor groeneveld

  2 weken geleden
  Ongelooflijk gestoord zooitje daar, niemand die gelooft dat deze man zo ziek is . Met bed en al bewijzen dat je ziek bent . Leven in Nederland . Het uwv persooneel Moeten zich dooschamen
 • Judy Lio

  2 weken geleden
  Het is niet meer dan normaal dat deze man krijgt waar hij recht op heeft van #UWV / de #overheid! Het is al erg genoeg als je zo'n ziekte hebt!!! Dan kan je al deze stress er niet bij hebben en moet de overheid gewoon doen wat nodig is! Ik spreek (helaas) uit ervaring... Maar goed, ik ben erg blij dat het goed komt voor deze man 🙏
 • E. Meijer

  2 weken geleden
  Waarom moet er altijd eerst bekendheid aan iets gegeven worden voordat er echt iets gebeurt. Of het is bij kassa of bij een andere programma. En altijd wordt er een smoes verzonnen waaromtrent niet is gebeurt.
 • Bert Spierings

  2 weken geleden
  Weg met ons!
 1. Ophef rond justitievakbond: bestuursleden gedroegen zich mogelijk jarenlang niet-integer

  Ophef rond justitie­vak­bond: bestuursle­den gedroegen zich mogelijk jarenlang niet-integer

  Enkele bestuursleden van justitievakbond Juvox hebben zich mogelijk niet-integer gedragen tegenover leden en andere, kritische bestuursleden. Omdat de bestuursleden ook ambtenaar zijn bij Justitie, heeft het ministerie van Justitie en Veiligheid een onderzoek ingesteld naar meldingen die het departement heeft ontvangen. Die hebben onder meer betrekking op de voorzitter van de bond, melden onderzoeksjournalisten van het programma Argos zaterdag.