Ondanks dat de belangstelling voor het huren van een vakantiehuis in Tjechië na 24 februari totaal instortte, kan Victor Clarijs van  reisbureau Bohemia Travel gelukkig nog steeds lachen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ondanks dat de belangstelling voor het huren van een vakantiehuis in Tjechië na 24 februari totaal instortte, kan Victor Clarijs van reisbureau Bohemia Travel gelukkig nog steeds lachen. © Pix4Profs/Joyce van Belkom

Vakantieganger mijdt massaal Oost-Europa: ‘In 2019 hadden we 1000 reizigers voor Polen, nu 4’

De belangstelling voor georganiseerde reizen naar Oost-Europa is sinds de oorlog in Oekraïne totaal ingestort. Landen als Polen, Tsjechië of Roemenië zijn bij veel reizigers uit de gratie. Veel trips zijn geannuleerd of omgeboekt naar 'zekere’ bestemmingen als Oostenrijk, Spanje of Engeland.

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.