Linda Akkermans
Volledig scherm
PREMIUM
Linda Akkermans © Joost Hoving

Van hamsterschaamte naar HAK-schaamte. Het kan allemaal, tegenwoordig

columnLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

27 reacties

 • Mackaij

  2 maanden geleden
  Ik schaam me echt nergens, maar dan ook helemaal nergens voor.... telt dat ook ?
 • V Blessing

  2 maanden geleden
  Ook na rondvraag onder vrienden: Met al die tijd die men bespaard, door niet zelf samen de aardappelen en groenten te schillen en de maaltijd te koken, wat doen ze ermee? Geen idee, ze zijn allemaal wel enorm gehaast. Ik werk precies hetzelfde als zij (eigenlijk meer, omdat ik ook nog hun dieren verzorg, waar ze geen tijd voor hebben en vrijwilligerwerk doe) en heb toch de tijd.... Vers koken kost een half uur, en langs de boer ga ik op weg naar thuis van werk of de supermarkt voor wc-papier...
 • Hans Velleman

  2 maanden geleden
  Met 2 halen 1 betalen 3 weken geleden heb ik mij bij Appie en Jumbo voor het komende 1/2 jaar al lang ingedekt....en de immitatie van Jumbo was een minder smakelijke ervaring! Ik mag deze Rus wel, evenals zijn landgenoten met goedkoop gas en olie en graan en mais en zonnebloem olie: Maar de sociaal democratische Rusland bashers hebben poen genoeg om dagelijks Iraanse kaviaar te eten in een warm huis, waar wij vies, kleumend naar de voedselbank gaan of het vooruitzicht op hebben :-C(( !
 • Tom van Wijk

  2 maanden geleden
  Schaamte wordt ons aangepraat. Gewoon lekker doen wat je wilt. ( deze reactie is uit het pompeuze energie vretende vliegtuig op weg naar een schaamteloze natie )
 • Dick van Dijk

  2 maanden geleden
  Ik rij achteruit naar de bakker ,met mijn auto,ze zoeken het allemaal maar lekker uit !